Training: ‘Sterker dan je denkt’

Er zijn bepaalde momenten in je leven waarop je jezelf afvraagt: ben ik wel goed bezig? Je wilt veranderen, maar je weet vaak niet hoe je hier concreet aan moet beginnen. Veel mensen hebben angst voor verandering: het is uitdagend, spannend en bovendien weet je nooit op voorhand wat de uitkomst gaat zijn. Hoe ga jij om met het feit dat verandering je leven probeert binnen te sluipen en jou attent wil maken over de dingen die jij nog allemaal zou kunnen bereiken? Je weet nog niet of je de juiste beslissing zult nemen of dat je het goed zult doen, maar je voelt dat het bij je hoort en dat je het niet langer mag uitstellen. Zelfs als er twijfels zijn die de kop op steken, weet je dat het tijd is voor een grote kwantumsprong in het ongewisse, je droomleven tegemoet.

De nieuwe training ‘Sterker dan je denkt’ gaat over de life changing inzichten die jou als persoon sterker en weerbaarder maken in het leven. Ontdek waar je werkelijke krachten verborgen liggen en leer bepalen wat je werkelijk wilt in je leven. Tijdens de sessies kom je samen in een klein groepje (minimum 5 deelnemers) te weten waarom het lastig en uitdagend is om beslissingen te nemen, en leer je dit patroon doorbreken. Diep in jou schuilt een groot potentieel, klaar om ontdekt te worden. Ik ga jou helpen dit potentieel naar de oppervlakte te halen, zodat je leven na 4 weken is veranderd. Je zult buiten stappen als een (daad)krachtig persoon.

Denk eraan: je bent sterker dan je denkt!

Wat verwacht ik van jou?

  • Je hebt de intentie om alle 4 sessies van 1,5 uur aanwezig te zijn.

  • Je levert een positieve bijdrage aan de groep.

  • Je bent 100% jezelf en je komt met een open geest, zonder te oordelen.

Zelfleiderschap is geloven dat je een kracht bezit, sterker dan je angst en twijfel.

Gedurende 4 opeenvolgende weken volgt er een nieuwe sessie in dit trainingstraject.

Investering voor de complete training (4 sessies): €195,- inclusief btw. Het werkboek ‘Je wordt wat je denkt’ van Inge Rock wordt in deze training als leidraad gebruikt. Dit boek (t.w.v. €21,99) zit inbegrepen in je bijdrage en krijg je van mij tijdens de eerste sessie.

Na afloop van deze training krijg je ook een certificaat van deelname mee naar huis.

Deze training gaat enkel door bij minimaal 5 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gehaald, wordt de training gecanceld en stuur ik jou een e-mailbericht. In dat geval wordt je geld uiteraard terugbetaald. Voor elke betalende deelnemer die jij meebrengt naar deze training, krijgen jij en de nieuwe deelnemer elk 10% korting op je investering.

Deze training dient ook als mogelijke vervolgtraining op de Mastermind ‘Rock your life’.

Locatie:

Omgeving Maastricht*

*Exacte adres wordt vermeld in bevestigingsmail.

Schrijf je hier in voor de volgende training:

MOMENTEEL GEEN NIEUWE TRAINING GEPLAND

Of vraag hier meer info aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Leer je eigen kracht ontdekken en omzetten in DAADKRACHT!