Inspiratiebrieven

Een geheim is slechts een geheim totdat je het kent. Logisch toch? Zo lang je een geheim niet kent, blijft het een mysterie. Mensen hebben al heel wat avonturen beleefd op zoek naar de waarheid achter een geheim. Er bestaan…

Lees verder

Er zijn twee soorten mensen: Degenen die zeggen: “Ik zal het geloven als ik het zie.” En degenen die zeggen: “Om het te zien, weet ik dat ik het moet geloven.” Tot welke groep behoor jij? Wellicht denk je in eerste instantie aan …

Lees verder

Ben jij één van de vele mensen die heel goed weten wat ze niét willen, maar niet weten wat ze wél willen? Ben jij ook op zoek naar wat je wél wilt, maar heb jij nog steeds geen stap gezet omdat je gewoonweg niet weet waarheen?
Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Lees verder

Deze vraag wordt meestal beantwoord met een beroep of het werk dat je later wilt gaan doen. Maar dat is eigenlijk de vraag niet. Het mooiste antwoord dat ik kan krijgen is: “Gelukkig” … en daarmee heb ik de clou van deze inspiratiebrief eigenlijk al verklapt ????.
Nou ja, bijna dan…

Lees verder

Hoe komt het dat wanneer ik bezig ben met een mastermind workshop dat ik me wel rustig en goed voel, mezelf aanvaard zoals ik ben (trilling zit dan juist zeker?) en nadat ik terug in de ‘wereld’ kom de andere trilling de overhand stilaan neemt. Hoe blijf ik in de goede trilling?

Lees verder

Ontvang je ook graag mijn Inspiratiebrieven in je virtuele brievenbus?

    Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.