Mastermind workshop:
‘The Secret 2.0: De Wet van aantrekking’
Ik heb deelgenomen aan de 4 sessies van de Mastermind die Johan Willems organiseerde met als thema “the Law of Attraction” op basis van het boek The Secret. Het waren zeer inspirerende sessies waarbij Johan op zijn nuchtere en humoristische wijze leiding gaf aan de sessies. Deze sessies waren goed georganiseerd, Johan Willems zorgde voor een open sfeer maar hield ook goed vast aan de structuur. Al met al een hele plezierige ervaring waar ik veel van geleerd heb en waar ik graag nog een vervolg aan wil geven. Dank Johan!! – Manon Souren

In het boek en de film: ‘The Secret’ belooft de schrijfster Rhonda Byrne dat je echt alles kan bereiken wanneer je het geheim van de Wet van Aantrekking snapt. Het is een alles omvattend recept voor geluk, rijkdom en gezondheid.

Volgens haar zijn gedachten de primaire oorzaak van alles. “Al het andere wat je in deze wereld ziet en ervaart, inclusief je gevoelens, is gevolg. De oorzaak ligt altijd bij je gedachten.” Je gedachten creëren dus alles. Omdat je als mens je eigen gedachten kan creëren kan je ook de wereld om je heen op deze manier creëren.

Volgens Byrne ken je je eigen geluk bereiken door in drie eenvoudige stappen te creëren wat je wilt.

Het lijkt makkelijk, maar dat is het niet! Het is echter wel mógelijk en dat leer je in deze mastermind workshop!

In de mastermind workshop gaan we stapsgewijs door de 3 stappen van het creatieve proces om de Wet van Aantrekking voor ons te laten werken.

Deze Mastermind bestaat uit vier online workshop sessies van elk 1,5 uur. De sessies via Zoom en zijn dus 100% Corona-proof en zonder reistijd/-kosten.

Inhoud:

  • Sessie 1: Kennismaking met elkaar en de Wet van Aantrekking

  • Sessie 2: Stap 1 in het creatieve proces: VRAAG

  • Sessie 3: Stap 2 in het creatieve proces: GELOOF

  • Sessie 4: Stap 3 in het creatieve proces: ONTVANG

Beschrijving:

Jouw leven wordt door jou gecreëerd. En de Wet van Aantrekking laat jou in de buitenwereld precies zien wat er IN jou leeft. Hoe fijn zou het zijn om te weten hoe dat precies werkt zodat je bewust kunt gaan aantrekken wat je graag wilt?

Als eerste stap moet je aan het universum vragen wat je wilt.
Als tweede stap moet je daadwerkelijk gaan geloven dat je het ook gaat krijgen door te handelen, te spreken en te denken alsof je datgene wat je hebt gevraagd al hebt ontvangen.
De derde en laatste stap is ontvangen. Dit betekent voelen zoals je je zult voelen wanneer je wens zich heeft gemanifesteerd.

“What you give, you get.”

Geef een onbekende eens een glimlach en zie wat er gebeurt.

“Wat je uitstraalt, krijg je terug van de wereld om je heen. Of je dit nu bewust of onbewust doet, maakt voor de Wet van Aantrekking niet uit. Het mechanisme van actie – reactie werkt altijd. Op het moment dat wij ons bewust worden van deze werking van energie, kunnen we gerichter gaan bepalen wat we terug willen zien in de wereld om ons heen.”

Hoe kun je de Wet van Aantrekking toepassen en overvloed aantrekken in plaats van schaarste, bijvoorbeeld qua geld, liefde, relaties of een ander doel?

In deze Mastermind ontdek ook jij hoe je zelf de Wet van Aantrekking kunt leren toepassen in jouw leven!

Data:

  • Het eerstvolgende traject loopt wekelijks van maandag 14 november t.e.m. 5 december 2022.

Investering:

Tijd en inzet.

Bijdrage:

49 EUR/p.p.

Wat wordt er verder van jou verwacht? 

– Je hebt de intentie om de 4 wekelijkse sessies bij te wonen en actief mee te doen.

– Je levert een positieve bijdrage aan de groep.

– Je bent en blijft te allen tijde jezelf en bent open-minded.

– Je staat open voor de inbreng van anderen, zonder te oordelen.

Recensies:

Met veel plezier de mastermind gevolgd, eerst noemde ik die leuke ´gebeurtenissen´ in mijn leven gewoon geluk hebben….nu weet ik dat het om iets anders draait. In combinatie met het boek ´The Magic´ zie ik de dingen al een stuk positiever. Thanx Johan en tot de volgende mastermind in september!Patrick van de Weijer

Ik heb de fijne ervaring gehad om op initiatief van Johan Willems een Mastermind te kunnen volgen over het boek “The Secret” van Rhonda Byrne.
Die Mastermind was prima georganiseerd, heel duidelijk gecommuniceerd en je kreeg alle info op voorhand per mail zodat je je prima kon voorbereiden. Tijdens de livesessies was Johan een prima moderator die de juiste vragen op het juiste moment stelde. Dat was top! Op die manier heb ik daar heel veel uit gehaald.
Het was een aangename kennismaking met het boek en zowel het boek als de Mastermind hebben mij de ogen geopend. In elk geval een aanrader! Proficiat Johan Willems en dank je wel voor de fijne begeleiding tijdens dit fantastische avontuur. Smaakt naar meer… ????????Inès Vandewoestijne

Ik ken Johan nu al een tijdje en ik heb Johan altijd als een zeer rustig en down to earth ontvangen. Hij weet heel goed te luisteren en draagt een mooie energie met zich mee. Ook één van de redenen waarom ik graag de mastermind van Law of attraction heb mee gevolgd. Hij houd de dynamiek in de groep erin en weet de mensen te inspireren. Je bent een topper Johan ????☺️Johnny Jannis

Een goede voorbereiding door Johan ging vooraf aan de sessies waardoor het verstaanbaar en hapklaar werd aangebracht. Zelf kregen we op voorhand de kans om te brainstormen en te voelen. Johan heeft ons door de sessies heen goed begeleid. Hij had aandacht voor iedereen van de groep. Super om met hem aan de slag te gaan. Greet Delvou

Johan, coaching 1/1 was al een zeer verrijkende ervaring. Als coach en als mens doe je mensen steeds groeien. Dit doe je niet alleen 1/1 maar via een Mastermind lukt jou dit ook aardig. Jouw voorbereiding en ons huiswerk dat we krijgen maakt elke sessie zinvol en verrijkend. We hebben allen onze eigen perceptie maar in een Mastermind leer je ook zoveel van andere personen hun inzichten. Het was niet voor niets de wet van aantrekking… het was een zeer aangename groep. Ik kan het iedereen aanraden om bij jou aan te kloppen om te blijven groeien als individu. Aan jou een speciale dankjewel, maar ook aan heel de groep. Warme groet, Veerle.
Veerle

Ik ken Johan nu enkele jaren en hij is niet alleen een goede vriend en collega maar ik volg zijn Mastermind omdat ik weet dat hij zich volop in zijn materie verdiept en dus kwaliteit levert. Het geeft vertrouwen en inzichten waarmee je werkelijk aan de slag kan. Een aanrader!
Nadine

Lieve mensen. Ik ben recent begonnen met online een cursus te volgen bij Johan. Ik sta al redelijk ver in mijn geloof naar mijn kunnen maar de schakel op liefdesvlak ontbrak. Ik slaag er maar niet in om de juiste partner te ontmoeten, vandaar mijn deelname aan de cursus: de wet van de aantrekking (the secret). Ik voel nu al het verschil door anders te gaan denken, mensen aantrekken die ik wil, enkel wat ik wil…. Ja, het woordje ik is hier van toepassing. Ik ga hiermee door want ik ervaar nu al een positieve wending in mijn liefdesleven. Bovendien leer ik nieuwe personen kennen die alleen maar positief in het leven willen staan . Het is een feit, je trekt aan wat jij wilt door jouw denkwijze aan te passen ????????????Dankje Johan
Ine

Dag Johan. Ik had je nog een recensie beloofd. Als iemand je kan doen inzien dat de Wet van Aantrekking werkt, is het Johan. Tijdens de MM word
je volledig ondergedompeld in de magie van deze Wet. Johan daagt je uit en geeft duidelijke inzichten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.
Elke sessie vertelt Johan voorbeelden die je in een denkmodus brengen en met de werkelijkheid kan aftoetsen. De MasterMind is een aanrader voor
personen die graag zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Dank je wel, Johan om op mijn pad te komen en even mee te lopen. Tot binnenkort voor de volgende MM “The Shift”. Met warme groet.

Réjane Malfait

Bij aanmelding ga je akkoord met het ontvangen van relevant nieuws per mail, totdat je je terug afmeldt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar het Privacybeleid.