Mastermind workshop:
‘Kan jouw Droom werkelijkheid worden?’

Wat is het verschil tussen een dromer en iemand die zijn dromen werkelijkheid maakt? Het antwoord is gelegen in 10 krachtige maar confronterende vragen. Of je nu een oude droom bent verloren of je bent op zoek naar een nieuwe droom in jezelf.

De mastermind workshop: ‘Kan jouw droom werkelijkheid worden?’ biedt jou een stappenplan waar je vandaag mee kunt beginnen om jouw droom te gaan zien, eigen te maken en te bereiken.

Laat jouw droom niet aan het toeval over.

Beschrijving:

Deze mastermind workshop helpt jou om de juiste antwoorden op onderstaande vragen te formuleren, reikt jou de principes en adviezen aan zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en ieder moment maximaal kunt benutten om jouw droom te bereiken.

1. Is mijn droom werkelijk mijn droom?
2. Zie ik mijn droom duidelijk?
3. Wat ligt er binnen mijn macht om mijn droom te realiseren?
4. Ben ik gedreven bij het volgen van mijn droom?
5. Heb ik een strategie om mijn droom te verwezenlijken?
6. Heb ik de mensen die ik nodig heb om mijn droom te verwezenlijken?
7. Ben ik bereid om de prijs voor mijn droom te betalen?
8. Kom ik al dichter bij mijn droom?
9. Geeft het ijveren voor mijn droom voldoening?
10. Komt mijn droom anderen ten goede?

Data:

  • Het eerstvolgende traject start op woensdag 7 september en zal 6 sessies duren. Elke week op woensdag volgt een nieuwe sessie.

Bijdrage:
Je bijdrage voor de Mastermind-workshop is 99 EUR.

Wat wordt er verder van jou verwacht? 

– Je hebt de intentie om de 6 wekelijkse sessies bij te wonen en actief mee te doen.

– Je levert een positieve bijdrage aan de groep.

– Je bent en blijft te allen tijde jezelf en bent open-minded.

– Je staat open voor de inbreng van anderen, zonder te oordelen.

Recensies:

Kan jouw droom werkelijkheid worden? Ik ben nog maar net begonnen en ik heb al zoveel dingen die in mij opkomen, wakker worden en getriggerd worden. Waarvoor dank

Johan weer veel om over na te denken. Ik dacht vroeger dat een boek gewoon een boek was om te lezen. Gewoon om je te ontspannen en je te laten meevoeren door het verhaal. Sinds een tweetal jaar weet ik dat er een andere soort boeken bestaan. Boeken die mij bezig houden. Boeken waar ik nog nooit van gehoord had, maar die zoveel wijsheid en inzichten kunnen geven. Johan, Ik vind het dan ook fantastisch dat jij mij (en vele anderen) deze boeken leert kennen en er met ons mee aan de slag wil gaan.

Kan jouw droom werkelijkheid worden?
Ja zeker of ja zeker. Het verschil ligt hem in de manier van lezen in interpreteren. Ja zeker = het zal wel. Niet meer of niet minder. Ja zeker = Ja zeker wel, fantastisch, ik ga ervoor, ik wil dat mijn droom werkelijkheid wordt. Zo zie je maar dat schrijven en lezen anders kan overkomen dan het verwoorden via mondelinge communicatie. – Greet Delvou

Het was al mijn vierde Mastermind bij Johan. In deze Mastermind komen echter de stukjes van alle andere bij elkaar. Johan geeft dit op een heel rustige en eigen wijze. Hij maakt telkens voor elke sessie een voorbereiding zodat je je ook kan voorbereiden op wat komen gaat. Het boek van John Maxwell dat hierbij gebruikt wordt leest vlot en is ook geschreven met heel veel concrete informatie, die Johan moeiteloos vertaalt naar 6 leerrijke sessies. Een echte aanrader! Als je je in jezelf wil verdiepen, investeer dan onmiddellijk in jezelf en volg alle 4 de mastermind workshops. Het doet je wereld veranderen, als je dit zelf wilt en ook de stappen zet.” Peter Vermariën

De Mastermind: ‘kan jouw droom werkelijkheid worden’, gegeven door Johan was weer heel verhelderend. Johan geeft voor de Mm de nodige informatie om je goed te kunnen voorbereiden. Voor en tijdens de sessie heb je kans om vragen te stellen. Een groot pluspunt vind ik dat de sessie wordt opgenomen en je deze na de Mm kan herbekijken. Johan legt klaar en duidelijk uit waar het in het boek om gaat. En ja je wordt getriggerd om aan de slag te gaan met je droom. Een welgemeende dankjewel Johan” – Greet Delvou

Bij aanmelding ga je akkoord met het ontvangen van relevant nieuws per mail, totdat je je terug afmeldt.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar het Privacybeleid.