Kan jouw droom werkelijkheid worden? Ik ben nog maar net begonnen en ik heb al zoveel dingen die in mij opkomen, wakker worden en getriggerd worden. Waarvoor dank. Johan weer veel om over na te denken. Ik dacht vroeger dat een boek gewoon een boek was om te lezen. Gewoon om je te ontspannen en je te laten meevoeren door het verhaal. Sinds een tweetal jaar weet ik dat er een andere soort boeken bestaan. Boeken die mij bezig houden. Boeken waar ik nog nooit van gehoord had, maar die zoveel wijsheid en inzichten kunnen geven. Johan, Ik vind het dan ook fantastisch dat jij mij (en vele anderen) deze boeken leert kennen en er met ons mee aan de slag wil gaan. Kan jouw droom werkelijkheid worden? Ja zeker of ja zeker. Het verschil ligt hem in de manier van lezen in interpreteren. Ja zeker = het zal wel. Niet meer of niet minder. Ja zeker = Ja zeker wel, fantastisch, ik ga ervoor, ik wil dat mijn droom werkelijkheid wordt. Zo zie je maar dat schrijven en lezen anders kan overkomen dan het verwoorden via mondelinge communicatie.

Greet Delvou
Met veel plezier de mastermind gevolgd, eerst noemde ik die leuke ´gebeurtenissen´ in mijn leven gewoon geluk hebben….nu weet ik dat het om iets anders draait. In combinatie met het boek ´The Magic´ zie ik de dingen al een stuk positiever. Thanx Johan en tot de volgende mastermind in september!
Patrick van de Weijer
Johan Willems helpt je om de beste versie van jezelf te worden . Veel van Johan tips zal je herkennen over je relaties met anderen en jezelf uitdagen , maar vooral hoe je dit nu eindelijk veranderd . Hij geeft waardevolle informatie en dit bevat letterlijk alles wat je nodig hebt .. Bedankt 
Better Life Coaching, by Johan Willems

 ????????????

Hilde van Rompaey

Ondanks dat ik dezelfde opleiding volgde als Johan bij Inge Rock, vond ik het een meerwaarde om gecoacht te worden. We slaan allen veel info op maar ook hier is perceptie belangrijk hoe we theorie vertalen in de praktijk. Dank voor de inzichten en het nog meer bewust worden van een aantal zaken. Bewustwording: het blijft een dagelijkse oefening. Naar mijn gevoel kan je veel mensen inspireren. Houd je visie en missie vast en open de deur dat mensen de weg naar jou vinden als coach.

Veerle Vlemincx

Dankzij Johan ben ik weer een paar stappen korter bij het verwezenlijken van mijn levensdroom. Hij heeft me meer duidelijkheid gebracht op zowel het business-vlak als op mijn mentale mindset. Door de juiste vragen te stellen heeft hij me op de juiste manier aan het denken gezet en me de nodige inzichten gegeven waardoor sommige zaken er nu wel haalbaar uitzien. Een aanrader!

Erwin Nies

Johan is zeker en vast een zeer goede coach. Hij kijkt veel verder dan je zelf kan kijken. Hij legt het in zeer begrijpelijke taal uit, als het moet nog een keertje tot je het inzicht hebt. Hij is op dit moment een bonus in mijn leven en heeft me veel geleerd over mezelf, waarom het zo is, en hoe ik het kan voorkomen voor een volgende keer. Een topcoach, een aanrader, een ‘must-meet’ in momenten dat je er alleen niet doorheen kan.

Carine Voordeckers

Ik heb een reeks van 5 gesprekken gehad met Johan en het was meer dan de moeite waard! Ik ben heel tevreden van de coaching, hij gaf me veel helderheid over moeilijke zaken in mijn leven. Op een korte tijd heb ik hierdoor veel inzicht gekregen over mezelf. Ik zou hem zeker aanraden als coach!

Chantal Van Camp

Johan is een krachtige coach, to the point, no nonsens, net wat ik nodig had op mijn persoonlijk ‘Turning point’. Bedankt Johan.

Marieke Knuts

De coaching van Johan heb ik als zeer positief ervaren. Hij voelt heel goed aan waar je mee zit en vooral wat eigenlijk echt hetgeen is waar je tegenaan loopt. Ik mag zeggen dat ik toch grote vooruitgang heb gemaakt door zijn hulp. Je hebt het gevoel er niet alleen voor te staan, hij staat altijd klaar.

Sarah Boey

Dank je wel Johan voor het luisteren, maar ook je wijze lessen die er voor zorgen dat ik veel dieper in mijzelf ben gaan denken, waar, wat en hoe. En ineens werd zoveel meer duidelijker.

Monique Dassen

Een goede voorbereiding door Johan ging vooraf aan de sessies waardoor het verstaanbaar en hapklaar werd aangebracht. Zelf kregen we op voorhand de kans om te brainstormen en te voelen. Johan heeft ons door de sessies heen goed begeleid. Hij had aandacht voor iedereen van de groep. Super om met hem aan de slag te gaan.

Greet Delvou
Ik heb de fijne ervaring gehad om op initiatief van Johan Willems een Mastermind te kunnen volgen over het boek “The Secret” van Rhonda Byrne.
Die Mastermind was prima georganiseerd, heel duidelijk gecommuniceerd en je kreeg alle info op voorhand per mail zodat je je prima kon voorbereiden. Tijdens de livesessies was Johan een prima moderator die de juiste vragen op het juiste moment stelde. Dat was top! Op die manier heb ik daar heel veel uit gehaald. Het was een aangename kennismaking met het boek en zowel het boek als de Mastermind hebben mij de ogen geopend. In elk geval een aanrader! Proficiat Johan Willems en dank je wel voor de fijne begeleiding tijdens dit fantastische avontuur. Smaakt naar meer… ???????? 
Inès Vandewoestijne

Ik ken Johan nu al een tijdje en ik heb Johan altijd als een zeer rustig en down to earth ontvangen. Hij weet heel goed te luisteren en draagt een mooie energie met zich mee. Ook één van de redenen waarom ik graag de mastermind van Law of attraction heb mee gevolgd. Hij houd de dynamiek in de groep erin en weet de mensen te inspireren. Je bent een topper Johan ????☺️

Johnny Jannis

Ik heb deelgenomen aan de 4 sessies van de Mastermind die Johan Willems organiseerde met als thema “the Law of Attraction” op basis van het boek The Secret. Het waren zeer inspirerende sessies waarbij Johan op zijn nuchtere en humoristische wijze leiding gaf aan de sessies. Deze sessies waren goed georganiseerd, Johan Willems zorgde voor een open sfeer maar hield ook goed vast aan de structuur. Al met al een hele plezierige ervaring waar ik veel van geleerd heb en waar ik graag nog een vervolg aan wil geven. Dank Johan!! 

Manon Souren

Johan, coaching 1/1 was al een zeer verrijkende ervaring. Als coach en als mens doe je mensen steeds groeien. Dit doe je niet alleen 1/1 maar via een Mastermind lukt jou dit ook aardig. Jouw voorbereiding en ons huiswerk dat we krijgen maakt elke sessie zinvol en verrijkend. We hebben allen onze eigen perceptie maar in een Mastermind leer je ook zoveel van andere personen hun inzichten. Het was niet voor niets de wet van aantrekking… het was een zeer aangename groep. Ik kan het iedereen aanraden om bij jou aan te kloppen om te blijven groeien als individu. Aan jou een speciale dankjewel, maar ook aan heel de groep. Warme groet, Veerle.

Veerle Vlemincx

Een oprecht persoon met het hart op de juiste plaats. Wat mij vooral blij maakt is dat hij je inzichten geeft met humor. Kort gezegd, positieve energie waar je Duracell batterij weer 100% van geladen word. ????

Brigitte Houben

Ik volg Johan al enkele jaren via een vriendin. Door een prachtig document van hem te delen, kwam ik in aanraking met The Shift. Ik ben samen met een hele groep mensen de masterminds van The Shift gaan volgen. We komen online samen via Zoom (elke week) en bespreken dan een deel van het boek en de film en dit onder leiding van Johan zelf. Hij is zo gemotiveerd in zijn manier van de zaken over te brengen, dat we in feite tijd te kort hebben op die kleine 2u. Je wordt terug gebracht om naar je hele leven te kijken. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een enorme aanrader is. Johan geeft deze mastermind nog eens. Dus niet twijfelen. En ik volg al zeker de volgende masterminds….Want je kan nooit te veel bijleren. Dankbaar Johan voor deze prachtige kansen.

Arianne Huygh

Via een vriendin kwam ik in contact met Johan Willems. Ik ben samen met een groep de mastermind ‘ The shift’ aan het volgen. Johan weet altijd de juiste vragen te stellen, zodat hij je aan het denken zet en je tot de nodige inzichten komt. De sessies zijn heel goed georganiseerd. Ik kijk er naar uit om de volgende mastermind ‘ The secret’ te volgen. Bedankt Johan voor de fijne begeleiding.

Annick Fets

Dank je wel Johan. Deze mastermind “ The Shift” bracht me weer de nodige inzichten. Alles gebeurt op het juiste moment en met de juiste mensen rondom mij die gaan voor groei en vooruitgang. Deze MM volgt perfect op de vorige MM The secret. De puzzelstukjes maken er  een mooi geheel van en op deze manier vind ik het juiste pad in mijn leven.

En dit mag ik telkens weer ervaren bij jou. Jij bent precies  een persoon in mijn leven  die op dezelfde trein stapte en blijkbaar naar dezelfde bestemming gaat. De reis is des te belangrijker dan de bestemming. Het is een gelukkig feit dat ik  dan ook nog in dezelfde wagon zit waardoor ik geen enkele mastermind  wil missen.  Uiteraard heb ik me ook weer opgegeven voor jouw volgende MM waar ik al weer heel erg naar uit kijk.

Carine Voordeckers

Johan straalt rust uit. De uitwerking van de workshop is top. Ik ben blij dat ik ook deze tweede workshop kon volgen. Johan geeft iedereen de kans om zijn of haar inzicht te geven tijdens de vier sessies. Ik kan zeggen dat ik weer een stukje gegroeid ben. Waarvoor dank Johan.

Greet Delvou

In januari 2021 heb ik het genoegen gehad om deel te nemen aan de Mastermind over “the Shift” naar het boek van Dr. Wayne Dyer.
Onder de bezielende leiding van Johan Willems waren er 4 wekelijkse sessies waarin Johan ons op een duidelijke wijze meenam in alle inzichten die in het boek geeft. De sessies waren goed voorbereid met een duidelijke structuur en er was ruimte voor alle deelnemers om hun gedachten, gevoelens en inzichten met elkaar te delen. Dit alles in een open en prettige sfeer. Ik verheug me nu al op de volgende mastermind in maart 2021 waar ik zeker aan zal deelnemen. Johan, bedankt voor je inzet, enthousiasme en inzichten.

Manon Souren

Ik ken Johan nu enkele jaren en hij is niet alleen een goede vriend en collega maar ik volg zijn Mastermind omdat ik weet dat hij zich volop in zijn materie verdiept en dus kwaliteit levert. Het geeft vertrouwen en inzichten waarmee je werkelijk aan de slag kan. Een aanrader!

Nadine Vermeulen

Lieve mensen. Ik ben recent begonnen met online een cursus te volgen bij Johan. Ik sta al redelijk ver in mijn geloof naar mijn kunnen maar de schakel op liefdesvlak ontbrak. Ik slaag er maar niet in om de juiste partner te ontmoeten, vandaar mijn deelname aan de cursus: de wet van de aantrekking (the secret). Ik voel nu al het verschil door anders te gaan denken, mensen aantrekken die ik wil, enkel wat ik wil…. Ja, het woordje ik is hier van toepassing. Ik ga hiermee door want ik ervaar nu al een positieve wending in mijn liefdesleven. Bovendien leer ik nieuwe personen kennen die alleen maar positief in het leven willen staan . Het is een feit, je trekt aan wat jij wilt door jouw denkwijze aan te passen ????????????Dankje Johan

Ine De Keyser

Ik ben ongelooflijk dankbaar dat Johan op mijn pad is gekomen. 🙂 Reeds ongelooflijk mooie inzichten gekregen via deze Masterminds. 

Hilde van Rompaey

Dag Johan. Ik had je nog een recensie beloofd. Als iemand je kan doen inzien dat de Wet van Aantrekking werkt, is het Johan. Tijdens de MM word
je volledig ondergedompeld in de magie van deze Wet. Johan daagt je uit en geeft duidelijke inzichten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.
Elke sessie vertelt Johan voorbeelden die je in een denkmodus brengen en met de werkelijkheid kan aftoetsen. De MasterMind is een aanrader voor
personen die graag zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Dank je wel, Johan om op mijn pad te komen en even mee te lopen. Tot binnenkort voor de volgende MM “The Shift”. Met warme groet.

Réjane Malfait

Deze masterminds van Johan zijn een échte aanrader. Sinds ik gestart ben in januari met de reeks voel ik dat het mij helpt in mijn herstelproces van burn-out. Jaren werd ik geleefd door van buiten naar binnen te creëren. Mijn denken en handelen werd vooral gevoed door wat ik zag, hoorde, ervaarde in mijn omgeving. Een actieve ontdekkingstocht naar mijn kern maakt dat personen zoals Johan op mijn pad komen en ik me steeds meer bewust word van de innerlijke kracht van zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde.
????????????
Dankjewel Johan.
Dankjewel voor alle gelijkgestemden die deel uitmaken van de groep van Johan en die me door hun verhalen en reacties ook inspireren.

???? Quote:
“Als je de zin van je leven wilt ontdekken, doe dan wat je vreugde schenkt.”

Lien Simons

Een goede coach of mentor zoals Johan ziet een betere versie van jezelf die je zelf mogelijk niet ziet en kan je richtlijnen geven om het pad te bewandelen dat ervoor zorgt dat je blijft groeien en blijft ontwikkelen. Bedankt Johan Willems, je bent een Topper! 

Hilde Van Rompaey

Johan weet je op een toegankelijke manier mee te nemen in het boek: De verschuiving. Verschillende inzichten en praktijk voorbeelden worden door Johan overzichtelijk weergegeven. Wie zich wil bekwamen: van een ambitieus naar zinvol leven, doet er goed aan dit boek te lezen, de film te bekijken en daadwerkelijk met Johan de Mastermind beleving in te stappen. Het heeft pas effect als we verder gaan dan enkel lezen. Dankjewel, Johan.

Réjane Malfait

Het thema ‘Je waarom vinden’ was een leuke uitdaging voor mij. Je hebtm e weer een stukje van mezelf leren ontdekken. Dankjewel, Johan.

Greet Delvou

Dankjewel voor gisteren (mijn eerste ervaring met “The Shift”). Jij geeft me telkens een boost om niet op te geven en om zeker niet te hervallen in mijn oude gewoontjes, Johan. Duidelijk het op de juiste plaats! 

Ine de Keyser