Loading...
AANBEVELINGEN2019-08-20T14:57:44+00:00

Ondanks dat ik dezelfde opleiding volgde als Johan bij Inge Rock, vond ik het een meerwaarde om gecoacht te worden. We slaan allen veel info op maar ook hier is perceptie belangrijk hoe we theorie vertalen in de praktijk. Dank voor de inzichten en het nog meer bewust worden van een aantal zaken. Bewustwording: het blijft een dagelijkse oefening. Naar mijn gevoel kan je veel mensen inspireren. Houd je visie en missie vast en open de deur dat mensen de weg naar jou vinden als coach.

Veerle Vlemincx

Dankzij Johan ben ik weer een paar stappen korter bij het verwezenlijken van mijn levensdroom. Hij heeft me meer duidelijkheid gebracht op zowel het business-vlak als op mijn mentale mindset. Door de juiste vragen te stellen heeft hij me op de juiste manier aan het denken gezet en me de nodige inzichten gegeven waardoor sommige zaken er nu wel haalbaar uitzien. Een aanrader!

Erwin Nies

Johan is zeker en vast een zeer goede coach. Hij kijkt veel verder dan je zelf kan kijken. Hij legt het in zeer begrijpelijke taal uit, als het moet nog een keertje tot je het inzicht hebt. Hij is op dit moment een bonus in mijn leven en heeft me veel geleerd over mezelf, waarom het zo is, en hoe ik het kan voorkomen voor een volgende keer. Een topcoach, een aanrader, een ‘must-meet’ in momenten dat je er alleen niet doorheen kan.

Carine Voordeckers

Ik heb een reeks van 5 gesprekken gehad met Johan en het was meer dan de moeite waard! Ik ben heel tevreden van de coaching, hij gaf me veel helderheid over moeilijke zaken in mijn leven. Op een korte tijd heb ik hierdoor veel inzicht gekregen over mezelf. Ik zou hem zeker aanraden als coach!

Chantal Van Camp

Johan is een krachtige coach, to the point, no nonsens, net wat ik nodig had op mijn persoonlijk ‘Turning point’. Bedankt Johan.

Marieke Knuts

De coaching van Johan heb ik als zeer positief ervaren. Hij voelt heel goed aan waar je mee zit en vooral wat eigenlijk echt hetgeen is waar je tegenaan loopt. Ik mag zeggen dat ik toch grote vooruitgang heb gemaakt door zijn hulp. Je hebt het gevoel er niet alleen voor te staan, hij staat altijd klaar.

Sarah

Dank je wel Johan voor het luisteren, maar ook je wijze lessen die er voor zorgen dat ik veel dieper in mijzelf ben gaan denken, waar, wat en hoe. En ineens werd zoveel meer duidelijker.

Monique Dassen