Online Mastermind Workshop: ‘Je Wordt Wat Je Denkt’

Herken je dit:

 • je voelt je niet lekker in je vel en je hebt het gevoel dat je niet echt doet wat je zelf wilt;

 • je kunt moeilijk “nee” zeggen maar hebt vrijwel direct spijt als je weer eens “ja” zegt;

 • je hebt het gevoel dat je voor anderen leeft en niet aan jezelf toekomt;

 • je wilt meer uit je leven halen maar weet gewoonweg niet hoe;

 • je wilt meer zelfvertrouwen en beter voor jezelf kunnen opkomen;

 • je wilt graag mensen leren kennen die je kunnen helpen bij het vinden van een manier om je beter te voelen en gelukkiger te zijn.

Hoe zou het zijn als je kon leren om:

 • echt te doen wat je zelf wilt en je eigen keuzes te maken;

 • “nee” te kunnen zeggen met respect voor de ander en jezelf;

 • jezelf eens op de eerste plaats te zetten en daardoor meer voor anderen te kunnen betekenen;

 • te leren hoe je angsten en weerstand kunt overwinnen;

 • meer zelfvertrouwen te bouwen en keuzes durven maken voor jezelf;

 • mensen te leren kennen die dit al gedaan hebben of daarmee bezig zijn en hun kennis, ervaring en inzichten met jou willen delen;

Als dit is wat je wilt, schrijf je dan in voor de online Mastermind-workshop: ‘Je wordt wat je denkt’ die start met een gratis proefles. In slechts 1,5 uur tijd zet je al de eerste stap naar een positiever en bewuster leven!

Doe je mee aan de proefles, dan ga jij aan het einde daarvan naar huis met o.a.:

 • inzicht in de verschillende levensgebieden waarin jouw leven zich afspeelt;

 • inzicht in hoe jij jezelf en je omgeving ziet in elk van deze levensgebieden (niveau van bewustzijn);

 • inzicht (door een oefening) van jouw niveau per levensgebied (jouw startpunt voor persoonlijke groei);

 • inzicht in het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van keuzes voor je eigen leven;

 • inzicht in de invloed van je omgeving hierbij;

 • inzicht in de invloed van emoties hierbij.

Je ziet, dat is al heel wat voor een gratis proefles! Probeer je eens voor te stellen wat je allemaal leert als je het complete traject gaat doen…

De investering voor de proefles is slechts anderhalf uur van je tijd. Beslis je naderhand om het volledige traject te doen, dan is je investering voor het volledige traject slechts €199,00 incl. btw, en dit zit er allemaal in:

 • een gratis proefles waarin de eerste module van deze workshop behandeld wordt en de rest van het traject wordt toegelicht;

 • 6 daaropvolgende wekelijkse online bijeenkomsten waarin de overige modules van de workshop behandeld worden;

 • het bijbehorende leer- en werkboek: ‘Je wordt wat je denkt’ van auteur en topcoach Inge Rock;

 • de kennis, ervaring en inzichten van mij en alle deelnemers over de onderwerpen en oefeningen die behandeld worden;

 • een duidelijk beeld waar je staat in je leven, als vertrekpunt voor je persoonlijke groei;

 • inzicht in de invloed van je omgeving bij de keuzes die je maakt;

 • inzicht in het omgaan met gevoel en emoties;

 • inzicht in je bewustzijn en je mentale capaciteiten om nieuwe ideeën te vormen en te realiseren;

 • inzicht in je onderbewustzijn en kennis hoe je angst en weerstand kunt overwinnen;

 • inzicht in de Universele Wetten die je helpen om je persoonlijke groei tot een succes te maken;

 • Extra: Je krijgt bovendien enkele weken na afloop van het traject een gratis opvolgsessie cadeau!

De workshop: ‘Je wordt wat je denkt’ hielp al vele duizenden mensen stap voor stap op weg. Dankzij het heldere stappenprogramma en de vele praktische oefeningen kan ook jij een mentale ommezwaai maken!

Zie hier de reacties van deelnemers die je voorgingen in deze workshop:

Bjorn:

‘Johan helpt je met zaken waar je mee in de knoop zit, niet door pasklare antwoorden of door zijn mening te geven, maar door jou zélf te laten nadenken of je eigen gedachten wel reëel zijn. Hij probeert je anders te laten kijken naar problemen, issues en andere zaken. Hierdoor kun je er makkelijker en beter mee omgaan. Ik was zeer tevreden over zijn manier van coachen.’

Carla:

‘Ik ben meer aan mezelf gaan denken. Ik heb 2 stappen ondernomen om te veranderen, dat zou ik voorheen niet gedaan hebben, ik heb er bewust over nagedacht. Vroeger luisterde ik veel naar anderen, hoe zij dingen deden, en nam ik snel hun adviezen aan. Nu denk ik wat IK vind.’

Veelgestelde vragen:

‘Is de proefles onderdeel van het complete traject?’

Jazeker, in de proefles wordt de eerste module van de workshop behandeld. De overige modules worden in de daarop volgende bijeenkomsten behandeld. Je krijgt de eerste module dus geheel gratis en voor niks!

‘Heb ik het leer- en werkboek ook nodig voor de proefles?’

Dat is niet per se nodig, maar wel zo handig. Het onderwerp van de proefles (ofwel de eerste bijeenkomst) is gebaseerd op het eerste hoofdstuk van het boek, dus het zou een surplus zijn als je dat als voorbereiding al gelezen hebt.

‘Wat doe ik als ik het boek heb gekocht voor de proefles en dan niet door ga met het volledige traject?’

Geen probleem! Het boek is zodanig opgezet dat je het ook als zelfstudie/zelfhulpboek kunt gebruiken, dus de aanschaf is nooit een desinvestering. Overigens is mijn ervaring dat het gebruik van het boek in de workshop een veel groter effect heeft omdat je dan niet alleen leest en leert, maar vooral met de inhoud gaat werken!

‘Hoeveel tijd kost me deze workshop, buiten de wekelijkse bijeenkomst van anderhalf uur?’

Dat is natuurlijk heel persoonlijk. De tijd die je in het lezen van een hoofdstuk en de bijbehorende oefeningen steekt bepaal je geheel zelf. Ik adviseer je in ieder geval om de tijd die je denkt nodig te hebben in je agenda te blokkeren, zodat je ongestoord bezig kunt zijn met de voorbereiding van elke bijeenkomst. Zo bepaal je zelf hoeveel je uit deze workshop kunt halen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

‘Wat als ik op een online bijeenkomst niet aanwezig kan zijn?’

Als je een bijeenkomst mist, komen we in de eerstvolgende bijeenkomst als eerste terug op de inhoud van de module die je gemist hebt, alsook de vragen en opmerkingen die je eventueel hebt. Als er behoefte is kan ik desgewenst ook een kort online contact met je plannen, zodat je voor de eerstvolgende bijeenkomst weer helemaal up-to-date bent. Daarnaast kun je natuurlijk ook in de Facebookgroep terecht met je vragen en opmerkingen.

‘Wanneer is de extra opvolgsessie na afloop van het traject en wat houdt dat precies in?’

De opvolgsessie heb ik sinds kort geïntroduceerd om de deelnemers die dat willen na enkele weken weer bij elkaar te brengen en een mogelijkheid te geven om elkaar nog eens te spreken, elkaars ervaringen met het geleerde te delen en vragen te stellen waar ze sinds het einde van de workshop tegenaan zijn gelopen. Een stukje nazorg als het ware. Voor de opvolgbijeenkomst wordt gezamenlijk een datum en tijd gekozen waarop iedereen aanwezig kan zijn. Veelal is dit 4 tot 8 weken na afronding van de workshop;

‘Hoe lang duurt deze online Mastermind workshop?’

De complete workshop bestrijkt 7 bijeenkomsten, waarvan de proefles de eerste is. Vervolgens vindt er wekelijks een bijeenkomst plaats. In verband met vakanties, feestdagen en dergelijke is het natuurlijk mogelijk dat er een week overgeslagen wordt. De exacte planning wordt altijd vooraf bekend gemaakt (zie de website), zodat je de bijeenkomsten in je agenda kunt noteren en de tijd daarvoor kunt reserveren.

‘Hoe lang heb ik toegang tot de Facebook groep?’

Als het aan mij ligt, blijf je lid van de Facebookgroep zo lang je wilt. Het mooie daarvan is, dat je je kennis, ervaring en inzichten van deze workshop ook met deelnemers van de andere trajecten kunt delen!

‘Hoe kan ik me alvast voorbereiden?’

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus mijn advies is om het leer- en werkboek zo vroeg mogelijk in huis te halen en elke bijeenkomst voor te bereiden door het desbetreffende hoofdstuk in het boek te bestuderen. Elk hoofdstuk heeft daarnaast praktische oefeningen die er voor zorgen dat je het meeste uit de stof haalt voor je eigen voordeel. Bijkomend voordeel van een goede voorbereiding, is dat je je vragen klaar hebt als we bij elkaar komen.

‘Hoe kom ik aan het leer- en werkboek?’

Het boek: ‘Je wordt wat je denkt’ van auteur en topcoach Inge Rock is inbegrepen in de investering die je voor deze workshop doet als je deze gaat volgen. Als je je tijdens of na de proefles inschrijft voor de complete workshop, ontvang je het boek meteen. Wil je in eerste instantie alleen naar de proefles komen, dan kun je het boek ook los aanschaffen bij mij (€ 20,00) of bij de (online) boekhandel (€21,99). Verzendkosten zijn altijd exclusief. Zoals al eerder aangegeven, kun je het boek te allen tijde gebruiken als zelfstudie/zelfhulpboek.

‘Ik weet (nog) niks van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, maar ik herken mezelf wel in de voorgaande tekst. Is deze workshop iets voor mij?’

Jazeker! Je hoeft geen kennis te hebben van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling om deze workshop te kunnen volgen. Sterker nog, je zult gegarandeerd ontdekken dat je wel degelijk weet wat persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling inhoudt als je eenmaal bezig bent met het boek en de groep van gelijkgestemde deelnemers. De dingen die mensen vaak in deze workshop over zichzelf ontdekken, zijn vaak enorm en ik zie de deelnemers over een periode van 7 weken enorm in hun voordeel veranderen! Simpel gezegd: als jij je herkent in de bovenstaande tekst, dan is deze workshop ideaal voor jou. Je zult er geen spijt van krijgen!

‘Ik heb al boeken gelezen over persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, is deze workshop dan iets voor mij?’

ik zeg ja! Waarom? Omdat kennis alleen (zoals uit een boek of video) jou weinig mogelijkheden tot groei biedt, tenzij je die kennis leert toepassen. Precies daarvoor is deze workshop bedoeld: om de kennis op het gebied van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling toe te gaan passen, en dat in een veilige omgeving van een kleine groep met gelijkgezinde mensen die allemaal hetzelfde doel hebben (dat is overigens de definitie van een Mastermind-groep).

‘Ik heb al andere workshops gedaan over persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Is dit dan nog wel nuttig voor mij?’

Ik zeg ja! Waarom? Omdat je mogelijk andere inzichten en invalshoeken tegen zult komen die jou een ander perspectief geven op persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Zelfs als je onderwerpen herkent uit andere workshops, is de herhaling een uiterst krachtig middel om met deze materie om te leren gaan. Ik zal je heel eerlijk vertellen dat ik het boek: ‘Je wordt wat je denkt’ al meerdere malen gelezen en behandeld heb en er elke keer (ja, echt waar!) weer iets is dat me op een andere manier opvalt dan voorheen. Dat komt voornamelijk omdat ik tussen nu en de laatste keer dat ik het las of behandelde dingen heb meegemaakt waardoor bepaalde onderwerpen nu meer voor me betekenen dan voorheen. Het gaat namelijk niet alleen om de kennis die in het boek staat, maar vooral om het gevoel dat je krijgt als je er mee aan de slag gaat.

‘Ik heb een vraag die niet in de lijst hierboven staat, waar kan ik met mijn vraag terecht?’

Heel simpel: neem gewoon via e-mail contact op en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk (zie de contactpagina op mijn website).

De inhoud van deze workshop: ‘Je wordt wat je denkt’ is onbetaalbaar en van onschatbare waarde voor iedereen die zijn leven in positieve zin wil veranderen. Het is deze workshop die mij op het pad van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling heeft gezet en mijn leven ingrijpend veranderd heeft naar een betere en gelukkigere toekomst! Jouw investering is slechts €199,00 incl. btw om de eerste stappen te zetten naar een bewuster en positiever leven van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling!

Heb je er evenveel zin in als ik? Twijfel dan niet en gun jezelf deze unieke kans!