Mastermind Workshop: ‘Rock Your Life’

Keuzes maken, dat is vaak niet evident. We hebben nooit echt geleerd hoe we de juiste beslissingen moeten nemen. In dit uniek 6-delig traject gaan we kijken wat jouw doelen en dromen zijn en wat jou op dit moment tegenhoudt om deze te bereiken. Je leert je bewust worden van jouw denkpatronen en angsten en hoe je deze kunt doorbreken. Je komt ook te weten waar je belemmerende overtuigingen vandaan komen en hoe ze in je leven zijn geslopen. Aan de hand van 15 krachtige principes begeleid ik jou van idee naar resultaat. Wekelijks maak je de oefeningen die bij deze principes horen en die jou stap voor stap dichter bij je einddoel brengen. Uiteindelijk vergaar je nieuwe inzichten, methodieken, tools en een stevige dosis motivatie.

Regelmatig krijg ik de vraag voorgeschoteld: ‘Johan, wat doen mensen met een buitengewoon leven anders dan mensen met een gewoon, alledaags leven?’ Na het volgen van deze Mastermind-workshop zul je hier vanzelf het antwoord op kunnen geven. Het is logisch om je af te vragen waarom sommige mensen succesvol zijn en andere niet. Vaak denken we dat er een soort ‘geheim’ moet bestaan dat het verschil maakt. Het ‘geheim’ bestaat wel degelijk, maar je moet het zelf ontdekken. Niemand kan het je vertellen. Je moet het ervaren.

Je mag gerust zijn: het heeft niets met geluk te maken of magie. Het is ook geen ideaalbeeld. Ook succesvolle mensen krijgen immers tegenslagen te verwerken in hun leven. Ik ga jou leren hoe je met deze tegenslagen kunt omgaan en hoe je de magie, die reeds in jou huist, opnieuw kunt doen ontwaken. 

Wat succesvolle, gelukkige, financieel welvarende mensen van de massa onderscheidt is de manier waarop zij in het leven staan en hoe ze het leven waarnemen. Ze denken anders en ze leiden hun leven volgens wetmatige principes. Principes die de meeste mensen nog niet kennen omdat ze nooit op school werden onderwezen. In dit inspirerend Mastermind-traject geef ik jou de 15 belangrijkste principes om van een gewoon naar een buitengewoon leven te kunnen groeien. Want ook voor jou is dat zeker en vast weggelegd. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn uiterst beperkt!

Wat wordt er van jou verwacht? 

– Je hebt de intentie om de 6 wekelijkse sessies bij te wonen en actief mee te doen.

– Je levert een positieve bijdrage aan de groep.

– Je bent en blijft te allen tijde jezelf en bent open-minded.

– Je staat open voor de inbreng van anderen, zonder te oordelen.

Als je weet te genieten van het gewone, wordt je leven buitengewoon.

Gedurende 6 opeenvolgende weken volgt er een nieuwe sessie in het Mastermind-traject.

Investering voor het complete Mastermind-traject (6 sessies): €99,- inclusief btw. Je koopt op voorhand zelf het het werkboek: ‘Rock Your Life’ van Inge Rock t.w.v. €18,99. Als je naar de eerste bijeenkomst komt en na deze sessie beslist om verder te gaan, betaal je €99 – 18,99 (het boek).

Na afloop van deze training krijg je ook een certificaat van deelname mee naar huis.

Dit Mastermind-traject gaat enkel door bij minimaal 5 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gehaald, wordt het traject gecanceld en stuur ik jou een e-mailbericht. In dat geval wordt je geld uiteraard terugbetaald. Voor elke betalende deelnemer die jij meebrengt naar deze training, krijgen jij en de nieuwe deelnemer elk 10% korting op je investering.

Het eerstvolgende traject bestaat uit 6 sessies en loopt wekelijks in omgeving Maastricht. Het exacte adres stuur ik je na inschrijving.

Momenteel zijn er geen nieuwe trajecten gepland

Vraag hier meer info aan:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Maak je leven buitengewoon dankzij de 15 principes van ‘Rock Your Life’. Doe mee en maak de change!