“Focus on the step in front of you
and not the whole staircase.”

Coaching is een investering in jezelf, zowel op privévlak als voor je carrière. Alleen als je je gedrag verandert, creëer je nieuwe resultaten. Coaching is 100 procent vertrouwelijk. Alles wat gezegd wordt, blijft tussen jou en mij. Ik ga niet wroeten in het verleden en we blijven hier ook niet in hangen. Wat is gebeurd, is gebeurd. Ik ga jou wel helpen om hiervan te leren en door te gaan. Het coaching-gesprek is gericht op positieve actie. Gelukkig zien we coaching tegenwoordig als een investering in het beter kunnen functioneren en het creëren van een goede gezondheid.

 • Krachtige 1-op-1 coaching gedurende een intensief traject.

 • Een specifieke aanpak, gericht op jouw persoonlijke situatie.

 • Praktische en transformerende opdrachten tussen de coaching-momenten in.

Met concrete opdrachten leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk toepassen. In de coaching-gesprekken bespreken we samen je ervaringen. Zo leidt coaching tot directe en blijvende verandering.

WAAROM COACHING?

 • Je bent op zoek naar een eigen identiteit en waarde.

 • Je wilt een blijvende verandering van bewustzijn.

 • Je wilt zelfstandig en onafhankelijk worden.

 • Je bent ervan overtuigd dat er met de juiste MINDSET meer mogelijk is.

HOE?

 • Aandacht en toewijding van een professionele coach en mentor.

 • Vertrouwenssfeer waarin jij je 100% durft te tonen.

 • Investeren in jezelf door te LEREN en te DOEN.

 • Je bent bereid om te vallen en weer op te staan.

 • Je bent bereid om knopen door te hakken op basis van je intuïtie.

 • Je stelt jezelf 100% verantwoordelijk voor de behaalde resultaten.

WAT?

 • Jezelf hervinden, ontwikkelen en losmaken van beperkingen.

 • Je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen verbeteren.

 • Meer vrijheid vinden en een beter en gelukkiger leven leiden.

 • Betere resultaten op alle levensgebieden.

 • Niveau’s bereiken waar anderen slechts van dromen.

‘Coaching’ en ’therapie’ zijn geen synoniemen van elkaar. Ik doe géén behandelingen of therapeutische sessies. Als coach geloof ik dat de oplossing voor jouw problemen en obstakels reeds in jou zit. Daarom zal ik jou de oplossing ook nooit aanbieden, simpelweg omdat de juiste oplossing niet bestaat en zeer relatief is.

Aan de hand van transformerende coaching-technieken, zal ik als coach jou helpen om de oplossing naar boven te halen, vanuit je onderbewustzijn.

Indien blijkt dat je nood hebt aan medisch advies of therapeutische behandeling, zal ik jou doorverwijzen naar de geschikte persoon. Mensen met fysieke klachten of psychoses, worden aanbevolen om eerst langs de huisarts te gaan. Mensen die in een depressie zitten, zal ik steeds doorverwijzen naar een psycholoog of psychiater.

Verder is coaching geen moment om je hart te luchten of een gezellig spreek-uurtje te houden. Coaching gaat over jou en je weg naar een gelukkige, gezonde en energieke levenskwaliteit. Het kan bij momenten confronterend en oncomfortabel zijn, maar samen gaan we op weg naar de beste versie van jezelf!

Als ik iemand coach, hou ik het niet op enkel wat praat sessies, maar wil ik gedurende de hele periode zo veel mogelijk betrokken en beschikbaar zijn. Daarom coach ik in trajecten van telkens 3 maanden en niet enkel een aantal sessies. Alleen zó krijg ik 100% voldoening van wat ik doe…

Klik hier om een Inspiratiegesprek in te plannen

Boek je gratis Inspiratiegesprek:

KLIK HIER

Aanbevelingen:

Ondanks dat ik dezelfde opleiding volgde als Johan bij Inge Rock, vond ik het een meerwaarde om gecoacht te worden. We slaan allen veel info op maar ook hier is perceptie belangrijk hoe we theorie vertalen in de praktijk. Dank voor de inzichten en het nog meer bewust worden van een aantal zaken. Bewustwording: het blijft een dagelijkse oefening. Naar mijn gevoel kan je veel mensen inspireren. Houd je visie en missie vast en open de deur dat mensen de weg naar jou vinden als coach.

Veerle Vlemincx

Dankzij Johan ben ik weer een paar stappen korter bij het verwezenlijken van mijn levensdroom. Hij heeft me meer duidelijkheid gebracht op zowel het business-vlak als op mijn mentale mindset. Door de juiste vragen te stellen heeft hij me op de juiste manier aan het denken gezet en me de nodige inzichten gegeven waardoor sommige zaken er nu wel haalbaar uitzien. Een aanrader!

Erwin Nies

Johan is zeker en vast een zeer goede coach. Hij kijkt veel verder dan je zelf kan kijken. Hij legt het in zeer begrijpelijke taal uit, als het moet nog een keertje tot je het inzicht hebt. Hij is op dit moment een bonus in mijn leven en heeft me veel geleerd over mezelf, waarom het zo is, en hoe ik het kan voorkomen voor een volgende keer. Een topcoach, een aanrader, een ‘must-meet’ in momenten dat je er alleen niet doorheen kan.

Carine Voordeckers

Ik heb een reeks van 5 gesprekken gehad met Johan en het was meer dan de moeite waard! Ik ben heel tevreden van de coaching, hij gaf me veel helderheid over moeilijke zaken in mijn leven. Op een korte tijd heb ik hierdoor veel inzicht gekregen over mezelf. Ik zou hem zeker aanraden als coach!

Chantal Van Camp

Johan is een krachtige coach, to the point, no nonsens, net wat ik nodig had op mijn persoonlijk ‘Turning point’. Bedankt Johan.

Marieke Knuts

De coaching van Johan heb ik als zeer positief ervaren. Hij voelt heel goed aan waar je mee zit en vooral wat eigenlijk echt hetgeen is waar je tegenaan loopt. Ik mag zeggen dat ik toch grote vooruitgang heb gemaakt door zijn hulp. Je hebt het gevoel er niet alleen voor te staan, hij staat altijd klaar.

Sarah

Dank je wel Johan voor het luisteren, maar ook je wijze lessen die er voor zorgen dat ik veel dieper in mijzelf ben gaan denken, waar, wat en hoe. En ineens werd zoveel meer duidelijker.

Monique Dassen