[INSPIRATIEPOST] Zoek gerust om je heen naar wat je nodig hebt.

Zoek gerust naar hetgeen jou zingeving en voldoening geeft. Kijk goed om je heen en let goed op. 𝗜𝗸 𝗯𝗲𝗹𝗼𝗼𝗳 𝗷𝗲: 𝗝𝗲 𝘇𝘂𝗹𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻.

Wat je zoekt, zit namelijk in je. Al vanaf je geboorte. Het is er altijd al geweest en zal er altijd zijn. Je bent je er gewoon nog nooit bewust van geworden. Je hebt nog nooit binnen in jezelf gezocht.

𝗘𝗿 𝗶𝘀 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀: 𝗗𝗮𝘁 𝗸𝗮𝗻 𝗮𝗹𝘀𝗻𝗼𝗴. Het is nooit te laat om zingeving en voldoening te vinden waar het diep verborgen ligt: 𝗶𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳. En als je denkt dat het jou niet lukt, vraag dan hulp. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

𝗛𝗲𝘁 𝗯𝗼𝗲𝗸 “𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗵𝗶𝗳𝘁” (“De Verschuiving” in Nederlands) 𝗶𝘀 𝗮𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗵𝘂𝗹𝗽. De gelijknamige film idem dito. Het draait allemaal om bewustwording als eerste stap naar verbetering en dit boek en deze film laten je precies zien wat je nodig hebt.

In september geef ik weer mijn 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀, 𝟰-𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲, 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗺𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 “The Shift: Van Ambitie naar Zinvol Leven”. Als je op zoek bent naar een leven vol zingeving en voldoening, is dat een aanrader! Je leert van de andere deelnemers en vice versa. Je doet kennis en inzichten op die je zelf kunt gebruiken. Het enige dat je investeert is je tijd en energie. 𝗝𝗲 𝗵𝗲𝗯𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁𝘀 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗲𝘇𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗼 𝘇𝗼 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗲 𝘄𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻….

Check https://bit.ly/mm-theshift

Deel deze Inspiratiepost: