[INSPIRATIEPOST] Zoek gerust om je heen naar wat je nodig hebt.

Zoek gerust naar hetgeen jou zingeving en voldoening geeft. Kijk goed om je heen en let goed op. ???????? ???????????????????????? ????????: ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????????.

Wat je zoekt, zit namelijk in je. Al vanaf je geboorte. Het is er altijd al geweest en zal er altijd zijn. Je bent je er gewoon nog nooit bewust van geworden. Je hebt nog nooit binnen in jezelf gezocht.

???????? ???????? ???????????????? ????????????????????????: ???????????? ???????????? ????????????????????????. Het is nooit te laat om zingeving en voldoening te vinden waar het diep verborgen ligt: ???????? ????????????????????????. En als je denkt dat het jou niet lukt, vraag dan hulp. Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

???????????? ???????????????? “???????????? ????????????????????” (“De Verschuiving” in Nederlands) ???????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????. De gelijknamige film idem dito. Het draait allemaal om bewustwording als eerste stap naar verbetering en dit boek en deze film laten je precies zien wat je nodig hebt.

In september geef ik weer mijn ????????????????????????, ????-????????????????????????, ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? “The Shift: Van Ambitie naar Zinvol Leven”. Als je op zoek bent naar een leven vol zingeving en voldoening, is dat een aanrader! Je leert van de andere deelnemers en vice versa. Je doet kennis en inzichten op die je zelf kunt gebruiken. Het enige dat je investeert is je tijd en energie. ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????? ???? ???????? ???????????????? ???????? ????????????????????????….

Check https://bit.ly/mm-theshift

Deel deze Inspiratiepost: