[INSPIRATIEPOST] Zelfs als je nooit grote dingen zult doen, zul je veel voldoening vinden in het doen van de juiste dingen.

Een goede daad is nooit te klein om de moeite waard te zijn.

Een droom hoeft niet groot te zijn om betekenis te hebben. Hij hoeft alleen maar groter dan jou te zijn. Hij hoeft alleen maar iets te bevatten wat je nu nog niet hebt. En vooral: Wat je nu nog niet bént.

Een droom moet groot genoeg zijn om jou de ruimte te geven om te groeien. Je droom moet niet alleen bij jou passen maar jij ook bij je droom. Hoe groter de droom, hoe meer je kunt groeien. Die keuze is geheel aan jou.

Het mooie van dromen (niet te verwarren met wensen) is dat ze van binnen jou komen. Als je een droom realiseert is dat niet alleen mooi voor jou maar ook voor anderen. De invloed van jouw droom kan daarbij zo ver reiken als je droom groot is.

Het belangrijkste resultaat van je droom is voldoening. Het is niet alleen een drijfveer maar tevens de beloning. Wat je ook bereikt, het zal niets betekenen zonder voldoening. Daar zit ook het verschil met een wens, die veelal door je ego wordt ingegeven en niet door je hart.

Het maakt dus niet uit hoe groot je droom en de impact daarvan is. Elke droom is de moeite van het realiseren waard. Elke droom laat jou groeien naar een betere versie van jezelf en nodigt anderen uit om daarin mee te gaan.

Deel deze Inspiratiepost: