[INSPIRATIEPOST] “Wees eerlijk over wie je bent, met gebreken en al. Je weet nooit wie je inspireert door gewoon jezelf te zijn”

Ik wil jou leren kennen zoals je bent, niet zoals je denkt te moeten zijn. Decenige echte, jouw authentieke zelf, met al je goede en minder goede eigenschappen.

Waarom zou je mij een ander laten zien? Als je dat maar lang genoeg doet, ken je straks jezelf niet meer, raak je je weg kwijt en wordt je door je alter ego geleefd. Er zijn al genoeg die dat dien en ik vind ze allemaal niet interessant.

Ik weet het, het is vaak moeilijk om je niet aan te passen aan je omgeving en de mensen waar je van afhankelijk denkt te zijn. Voor je het weet speel je een rol in een toneelstuk waar je eigenlijk niet in mee wilt spelen.

Denk niet, dat je niet interessant of belangrijk genoeg bent als je jezelf bent. Er bestaat geen ander zoals jou, je bent uniek en dus een zeldzaam exemplaar. Geloof me of niet, maar er zijn mensen op zoek naar jou. Je hebt geen idee hoe vaak je mensen inspireert door gewoon jezelf te zijn. Laat mij dan maar de eerste en zeker niet de laatste zijn…

Deel deze Inspiratiepost: