[INSPIRATIEPOST] Waar je ook bent en hoeveel omwegen je ook maakt, elke stap brengt je korter waar je moet zijn.

Dus zelfs als je dagen hebt waarop je voor je gevoel “één stap vooruit en twee stappen terug” zet, kom je uiteindelijk nog steeds drie stappen korter bij waar je moet zijn.
Elke reis zal je voorbereiden op je bestemming, zodat je er klaar voor bent als je die bereikt.

Elk verhaal is in feite ook een reis. Een reis van begin naar het eind van het verhaal. Als je het verhaal leest is er altijd een doel dat bereikt wordt en waarmee het verhaal een einde bereikt.

Maar als je goed kijkt, zie je dat er twee verhaallijnen zijn. De eerste gaat simpelweg over het bereiken van het doel. De tweede gaat over wat er gebeurt met de hoofdrolspeler(s), op weg naar het doel. Let vooral eens op het verschil in persoonlijkheid, karakter enzovoort tussen het begin en einde van de reis.

???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????, ???????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????????????????????????.

Deel deze Inspiratiepost: