[INSPIRATIEPOST] Vraag jij je wel eens af…

Vraag jij je wel eens af: “???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????? ?????????????????????”. Feitelijk zou je dat moeten denken bij alles wat je doet. Alles wat niet bijdraagt aan het leven dat jij wil leven, is immers zonde van je moeite en tijd.

Maar dan volgt de vraag: “Wat wil je dan met jouw leven?”. Weet je dat überhaupt wel? Want als je niet weet wat je wilt, hoe kun je dan weten wat je moet doen?

???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????? en geven daar ook veel aandacht aan. Ze schakelen als het ware terug van LEVEN naar OVERLEVEN door constant op hun hoede te zijn voor elke mogelijke bedreiging. Het risico daarvan is, dat ze het zó ontzettend druk hebben met OVERLEVEN, dat er vaak geen tijd overblijft om na te denken hoe ze graag zouden willen LEVEN. Een vicieuze cirkel…

???????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????? in plaats van OVERLEVEN ???????????????? dus ???????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ????????????????. Weten wat jouw leven zin en voldoening geeft en waar jij gelukkig van wordt. Die sleutel moet je vinden en dat is niet altijd zo makkelijk, maar gelukkig wel mogelijk.

???????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????? ????????????????????? Het heeft mij persoonlijk 5 jaar gekost om daar voor mezelf achter te komen en nu deel ik mijn kennis, ervaring en inzichten dolgraag met jou in een aantal mastermind workshops. De formule om er achter te komen wat je wilt en je reis daarheen te maken. Wil je meer weten, kijk dan op https://bit.ly/mm-2021. En heb je vragen, stel ze dan gewoon. Ik help je graag verder!

???????????? ???????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: