[INSPIRATIEPOST] Teveel op verstand en te weinig op gevoel.

En dat terwijl je eigenlijk maar één ding wilt:
Je ???????????????? voelen. Niet: Je ???????????????? voelen.
Maar daar mag jij natuurlijk anders over denken.
Alles is oké.

Ik zal je iets verklappen:
???????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????? ????????????????????????.
Het is net andersom:
???????????????????????? ???????????????????? ???????????? ????????????????????.
Inmiddels is dat één van de belangrijkste levenslessen die ik heb mogen leren.

Er zijn heel wat mensen rijk maar ongelukkig.
Er zijn maar weinig mensen gelukkig en niet rijk.
En met rijk zijn bedoel ik niet geld hebben. Want ???????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????? ????????, ???????????? ???????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????. Misschien heb je dat zelf ook al geleerd.

Mijn vader heeft zijn leven lang hard gewerkt en succes gehad. Zijn plan was om later, samen met mijn moeder, een goed verzorgd leven te hebben als hun oude dag zou aanbreken. Dat plan viel in duigen toen mijn moeder op 31 december 2019 overleed…
Een paar maanden geleden dronk ik een kop koffie met hem en vertelde hij me dit nog eens. Plots zei hij, vol overtuiging: “Ik zou het allemaal opgeven, ja zelfs als ik in een kartonnen doos onder een brug zou moeten slapen, als ik haar daarmee terug kon krijgen.”

Deel deze Inspiratiepost: