[INSPIRATIEPOST] Soms ben je slechts een gedachte verwijderd van je mooiste leven.

Ken je dat gevoel?

Ik heb het destijds meegemaakt, toen mijn mooiste leven slechts één gedachte verder lag dan waar ik was. Alsof het nét buiten bereik lag en ik er nét niet bij kon. Uiterst frustrerend, weet ik nog. Zó erg dat ik bijna opgaf, omdat ik dacht dat het gewoonweg niet voor mij weggelegd was.

???????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????? ????????????, ???????????????? ???????? ???????? ???????? ???????????????????? ???????? ???????????? ????????????????. Voor mij niet en voor jou ook niet. Voor niemand.

“???????? ???????????? ???????????? ???????????????????? ????????, ???????????? ???????????? ???????? ????????”, zei Walt Disney al, en hij was het levende bewijs van de waarheid van zijn woorden. Als je je mooiste leven kunt voorstellen, is het ook te realiseren. Je moet alleen nog weten hoe.

???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????. Alles wat door mensen is gecreëerd, is begonnen met een idee. En dat geldt ook voor alles wat nog gecreëerd zal worden. Als jij de persoon kunt worden die je in de droom van je mooiste leven ziet, volgt de rest vanzelf. Alles begint bij jou.

Deel deze Inspiratiepost: