[INSPIRATIEPOST] Soms ben je slechts een gedachte verwijderd van je mooiste leven.

Ken je dat gevoel?

Ik heb het destijds meegemaakt, toen mijn mooiste leven slechts één gedachte verder lag dan waar ik was. Alsof het nét buiten bereik lag en ik er nét niet bij kon. Uiterst frustrerend, weet ik nog. Zó erg dat ik bijna opgaf, omdat ik dacht dat het gewoonweg niet voor mij weggelegd was.

𝗜𝗻𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹𝘀 𝘄𝗲𝗲𝘁 𝗶𝗸 𝗱𝗮𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘇𝗼 𝘄𝗮𝘀, 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘇𝗼 𝗶𝘀 𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 𝘇𝗼 𝘇𝗮𝗹 𝘇𝗶𝗷𝗻. Voor mij niet en voor jou ook niet. Voor niemand.

“𝘐𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘪𝘵, 𝘺𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘰 𝘪𝘵”, zei Walt Disney al, en hij was het levende bewijs van de waarheid van zijn woorden. Als je je mooiste leven kunt voorstellen, is het ook te realiseren. Je moet alleen nog weten hoe.

𝗛𝗲𝘁 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻𝘁 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗿 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗼𝗽 𝗷𝗲 𝗱𝗲𝗻𝗸𝘁. Alles wat door mensen is gecreëerd, is begonnen met een idee. En dat geldt ook voor alles wat nog gecreëerd zal worden. Als jij de persoon kunt worden die je in de droom van je mooiste leven ziet, volgt de rest vanzelf. Alles begint bij jou.

Deel deze Inspiratiepost: