[INSPIRATIEPOST] Richting is belangrijker dan doel.

???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????? ????????????????.
Zelfs belangrijker dan een (persoonlijke) visie.
Ja, je leest het goed.
Zolang je wacht tot je je doel herkent of je visie hebt bepaald, kom je niet in beweging.
Als je echter jouw richting vindt, kun je gaan stappen. Waar of niet?

???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????:
Stel je jouw visie voor als een stip aan de horizon. Zo lang je blijft waar je bent, zal die stip een stip blijven. Maar zodra je begint te stappen in de richting van die visie, zal hij steeds beter zichtbaar worden. Duidelijker, gedetailleerder en groter.

???????????????? ???????????????? ????????????????????????:
Doelen zijn slechts tussenstations. Het zijn de treden op de trap naar jouw visie. Een trap waarvan je wel het eerste stuk, de eerste trede ziet, maar niet het einde. Dat is er namelijk niet. En dat hoeft ook niet. Je visie mag je te allen tijde aanpassen op basis van wat je leert en ervaart. Je visie is gebouwd op inzichten en die zul je meer en meer krijgen als je op weg gaat naar je visie.

???????????????? ???????????????? ????????????????????????:
Ik heb zo mijn eigen aanpak om mensen op weg naar hun persoonlijke visie te helpen. Het allerbelangrijkste is dat ze leren wat hun richting is, ofwel hun Waarom. Daarna kunnen ze aan de mooiste reis van hun leven gaan beginnen. Hun visie creëren ze gaandeweg op basis van wat ik noem “voortschrijdend inzicht”.

???????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????.
???????????? ???????? ???????????????? ????????????????????, kijk dan eens op https://bit.ly/mm-2021 voor de mastermind workshops die ik geef voor het vinden van de weg naar jouw mooiste leven. Heb je vragen, durf ze dan te stellen. Ik help je graag verder!

Deel deze Inspiratiepost: