[INSPIRATIEPOST] Op het moment dat je je begint af te vragen of je beter verdient, doe je dat …

???????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????????, ???????????? ???????????? ?????????????

Een mooie omschrijving vind ik deze: “het zich realiseren van de buitenwereld; een helder besef, het weten en erkennen, dat iets bestaat, ook, dat wij zelf bestaan.” ???????????? ????????: ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????????????????!

Er zijn een aantal niveaus van bewustzijn, van laag naar hoog. Een hoog niveau betekent dat je meer besef hebt van jezelf en de wereld om je heen en daarmee de invloed die je hierop kunt hebben. Hoe lager je bewustzijn, des te meer ga je ervan uit dat het leven jou overkomt en dat alles buiten jouw invloed om gebeurt: Jij bent nu eenmaal zo, het leven is nu eenmaal zo en daar is verder niks aan te veranderen.

Als je bewustzijn groeit (en dat kan gelukkig!), ga je je steeds meer realiseren dat je wel degelijk invloed op jezelf en je omgeving hebt. Je komt dan vanzelf op een punt waarop je beseft dat er niet alleen meer mogelijk is, maar dat je dat eigenlijk ook verdient, net zoals ieder ander. Dat niveau van bewustzijn wordt ook wel het aspirantenniveau genoemd, het niveau waarop je beseft (ofwel bewust wordt) dat het mogelijk is om je mooiste leven te creëren, al weet je misschien nog niet hoe en wat.

Herken je dit in jouw leven?
Zo ja, dan mag ik je feliciteren!
Je bent op een punt aangekomen waarop de wereld voor je opengaat.
Het moment is aangebroken dat je op reis mag gaan naar het leven dat je écht wilt.
Weet je niet hoe?
Vraag dan hulp van iemand die jou al is voorgegaan. Een goede coach bijvoorbeeld.
???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: