[INSPIRATIEPOST] Ooit was ik op zoek naar een baan…

Ooit was ik op zoek naar een baan en zag ik een vacature bij een IT bedrijf die ik makkelijk zou kunnen invullen. Ik zeg met nadruk “makkelijk”, want dit was easy peasy met mijn kennis en ervaring. Mijn voornaamste prioriteit was dát ik een baan had, geld kon verdienen en verder kon groeien.

Bij mijn sollicitatie kreeg ik echter, ondanks mijn kwalificaties, een afwijzing. Ik was verbaasd en belde om uitleg. Die was even kort als simpel: “U bent overgekwalificeerd. De verwachting is dat u binnen 6 maanden op zoek gaat naar een betere functie binnen ons of een ander bedrijf omdat dit werk u geen uitdaging en voldoening gaat geven. En dan moeten wij met deze vacature weer van vooraf aan beginnen”.

Boink! Die kwam binnen! Zo had ik het nog niet bekeken… maar ergens klopte het natuurlijk wel.

Vaak gaat het in het leven ook zo. Waar ben jij tevreden mee? Wat zegt jouw gevoel je over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt? Zoals je kunt WERKEN onder je niveau, zo kun je ook LEVEN onder je niveau. Onder het niveau van jouw hoogste bewustzijn, bedoel ik dan. Onder het niveau van jouw hoogste potentieel.

Als je weet dat je méér in je hebt en méér uit je leven kunt halen, maak dan die kadootjes van jouw persoonlijkheid, vaardigheden en talenten eens open. Neem desnoods een goede coach in de hand die jou hierbij kan helpen. Het is dubbel en dik waard om je eigen potentieel te ontdekken. Je zult verrast zijn van hetgeen waartoe je in staat bent!

Deel deze Inspiratiepost: