[INSPIRATIEPOST] Nou? Waarom ben jij hier?

Heeft jouw leven een specifiek doel?
Is er een doel, iets wat je zou moeten realiseren?
Is er een groter iets waar jij aan moet bijdragen?

“???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ???????? ????????????????, ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????. ???????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????. ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????? ????????????.” (Sadhguru)

Met de mogelijkheden die wij mensen hebben, is er veel meer mogelijk, maar niet iedereen is zich daarvan bewust. We zien wel de mensen die meer van hun leven maken, maar dat zijn altijd “anderen”. We beseffen vaak niet dat zoiets voor onszelf óók mogelijk is.

???????????? ???????? ???????????????????? ???????????????? is een verandering van richting, naar een koers die jou aangeeft waar de zingeving van jouw leven ligt, zodat je voldoening en geluk zult vinden, net zoals die “anderen”.

Deel deze Inspiratiepost: