[INSPIRATIEPOST] Niet weten HOE betekent niet dat het niet mogelijk is.

Het betekent alleen dat je nog geen manier hebt ontdekt.

???????????????????? ????????????????, ???????????? ????????????????????????????, is zo’n gezegde dat ik vaak hoor. Zonder bewijs dat is écht kan, wordt het vaak voor onmogelijk gehouden.

Kijk echter eens naar de eerste vlucht van de gebroeders Wright, met een zelfgemaakt vliegtuig. Met enkel wat basismateriaal, wat vrienden en nauwelijks budget is het hen gelukt om de eerste gemotoriseerde vlucht te maken, terwijl in Engeland een team hoogopgeleide technici met een flink budget er maar niet in slaagde. De reden: De gebroeders Wright GELOOFDEN in hun droom, zonder bewijs dat het mogelijk was om te vliegen. Ofwel: ???????????????????? ????????????????????????????, ???????????? ????????????????..

“???????????????????? ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ????????????????????” (“Geweldige dingen kwamen nooit uit comfortzones”). Ken je deze uitspraak? Het betekent dat je nooit een doorbraak zult maken op welk gebied dan ook, als je niet bereid bent om je comfortzone te verlaten. Je comfortzone verlaten betekent dat je bereid bent om eerst te GELOVEN en daarna pas te zien.

Je comfortzone is jouw mentale beeld over wat jij wel en niet kunt. Wanneer je iets wilt veranderen en je weet niet hoe, ligt de oplossing met 99% zekerheid buiten je comfortzone.

???????????? ???????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: