[INSPIRATIEPOST] “Niemand is superieur, niemand is inferieur, maar ook niemand is gelijk…”

“???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????, ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????, ???????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????. ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ????????????????????, ????????????????????????????????????????????????????????????. ???????????? ???????????????? ????????????, ???????? ???????????? ????????.” – Osho

Het is de belangrijkste voorwaarden om met persoonlijke ontwikkeling te starten: niet vergelijken met een ander maar alleen met jezelf.

???????? ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????, ???????????? ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ????????????????????????.
Je zult in jezelf moeten kijken naar wat jouw potentieel is en dat tot ontwikkeling en bloei laten komen.

???????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????? ????????????, niet in een ander. Je hoeft het alleen te vinden en te voeden, zoals je met een zaadje zou doen om het te laten ontkiemen. Vruchtbare grond, zon en water zijn voldoende, de natuur doet de rest. Voor jou geldt exact hetzelfde, je bent immers deel van de natuur: Een gezonde mindset, zelfkennis en zelfvertrouwen zijn de belangrijkste ingrediënten voor gezonde groei naar de beste versie van jezelf.

???????????????? ???????????? ?????????????
Als jij niet weet hoe, wil dat nog niet zeggen dat het voor jou niet mogelijk is. Vraag het eens aan een ander, die wel mogelijkheden ziet. Iemand die dit pad al gelopen heeft voor zichzelf. Iemand die jou kan helpen om jóuw pad te vinden. ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: