[INSPIRATIEPOST] Let eens op hoe vaak je denkt aan wat je NIET wilt

Echt, doe het eens, liefst een paar dagen of een week. Je zult versteld staan, geloof me.

???????????????????????? ???????????????????? ???????? ?????????????

???????????? ????????????????????????, datgene waar jij aan denkt zal jouw gedachten het meest bezig houden. Vrees je iets, dan ga je proberen om dat te vermijden. Niet één keer, niet twee keer, maar continu. Het kost jou een berg energie die je niet aan iets anders, iets beters kunt besteden. Mee eens?

???????????? ????????????????????????, ons brein werkt zodanig dat het altijd meer wil van datgene waar wij het meest aan denken. Het gaat dan, grotendeels onbewust, alles doen om daar méér van te krijgen. Zo willen we bijvoorbeeld meer geld, meer aandacht, meer liefde, meer vrijheid, omdat we daar bewust aan denken. Maar waar we onbewust aan denken, geeft exact hetzelfde resultaat. Herkenbaar?

???????????? ????????????????????, alles waar je op focust, bewust of onbewust, veroorzaakt een aantrekkingskracht. Het is dus niet alleen zo dat je meer gaat WILLEN, maar ook dat je op den duur ook meer gaat KRIJGEN. Oeps… dat is nou nèt niet de bedoeling als je focust op wat je niet NIET wilt.

???????? ???????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????????? is simpel: Train jezelf om te denken aan wat je WEL wilt. Als je maar genoeg oefent wordt het zelfs een gewoonte, iets dat je meer en meer onbewust gaat doen en waar je dan niet meer bewust aan hoeft te denken. Zodat je dan ook nog genoeg energie over hebt om andere dingen te doen…

Deel deze Inspiratiepost: