[INSPIRATIEPOST] Laat jezelf eens heerlijk meevoeren…

Iedereen heeft (denk ik) wel eens op een luchtbed in zee of in een zwembad gelegen, toch? Je weet vast nog wel hoe dat voelt. De zachte deining van het water, een zonnetje op je lijf, de ruisende wind en vooral… zelf helemaal niets hoeven doen!

Daarentegen zie je ook andere mensen in het water: zwemmend, duikend, watertrappelend, enzovoort. Die kunnen niet “niets doen” omdat ze dan kopje onder gaan. Terwijl jij op je luchtbed in slaap kunt vallen (guilty as charged ????) moeten zij wakker en alert blijven. En na afloop? Jij bent relaxed en uitgerust, terwijl zij moe en uitgeput zijn. En wellicht, net als jij, ook voldaan…

???????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ????????????????????, laat me dat vooropstellen. Soms heb je zin om te relaxen en soms om te worstelen. ???????????????????? ???????? ????????é.

Waar het feitelijk om gaat, is dat je ziet dat je een keuze hèbt. Dat je kunt kiezen of je wilt relaxen of wilt worstelen. Dat je niet altijd MOET worstelen. Je mag ook genieten van de reis die voor jou bestemd is, zonder weerstand te hoeven bieden. Lekker met de flow meegaan. Relaxed.

???????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????.

Deel deze Inspiratiepost: