[INSPIRATIEPOST] “Je weet nooit hoe sterk je bent totdat sterk zijn de enige keuze is die je hebt.”

Jouw gedachten versterken jouw overtuigingen.
Jouw overtuigingen sturen jouw acties aan.
Jouw acties sturen jouw resultaten.

In een gesprek komt de volgende uitspraak voor: “Mensen doen altijd hun best met wat ze kunnen”. Klinkt logisch, toch? Meer dan je best doen kun je immers niet.

Toch wil ik deze uitspraak graag wat nuanceren: “Mensen doen altijd hun best met wat ze ???????????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????????”. Die paar woordjes maken een enorm verschil. Ik geef je een voorbeeld:

Stel je bent aan het hardlopen en op een moment ben je helemaal uitgeput. Je kúnt niet meer. Je móet even rusten. Herkenbaar?

Dan komt er opeens een grizzly beer uit de struiken en rent grommend naar jou toe. Wat denk je: Kun je nog steeds niet meer? Of zet je het op een lopen?

De moraal van dit verhaal: de grens van wat je kunt ligt bij wat je ???????????????????? dat je kunt. Bij jouw gedachten dus. Vandaar de quote op de afbeelding.

Als je aan persoonlijke ontwikkeling doet, ben je op zoek naar jouw grenzen. Je wilt weten waartoe je in staat bent als het er echt toe doet. Omdat je wilt groeien naar de beste versie van jezelf. Omdat je je volledige potentieel wilt ontdekken om jouw mooiste leven te leven.

En het begint allemaal bij jouw denken. Ofwel:
???????? ???????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????!

Deel deze Inspiratiepost: