[INSPIRATIEPOST] Je natuurlijke staat is vreugde, plezier, geluk.

𝗝𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘃𝗿𝗲𝘂𝗴𝗱𝗲, 𝗽𝗹𝗲𝘇𝗶𝗲𝗿, 𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸. Zo komen we ter wereld en dat is waar we altijd naar blijven streven. Het leven wordt, vooral in onze jeugd, elk jaar een stuk serieuzer. We zijn altijd op zoek naar vreugde, plezier, geluk, maar we zoeken vaak op de verkeerde plaats. We denken vaak dat geld en zekerheid ons geluk zullen brengen en komen er op latere leeftijd pas achter dat dit niet zo is. Geluk is nu eenmaal te te krijgen, niet voor geld en ook niet gratis. Geluk is iets dat je zelf maakt, van binnenuit.

𝗚𝗲𝗹𝘂𝗸 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁𝘀 𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿, 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳. Ons ego vertelt ons dat we gelukkig worden als we maar meer hebben, zijn en doen dan een ander. Dat is een valse belofte, iets dat we gaan begrijpen als we doorkrijgen dat die belofte nooit ingewilligd kan worden. Je kunt niet altijd méér hebben, zijn en doen dan ieder ander.

Twijfel jij inmiddels ook aan die belofte, ben je klaar met zaken als ambitie en ego? 𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝗼𝗺 𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗿𝗮𝘁𝗿𝗮𝗰𝗲 𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻? Dan is het tijd voor het grootste #keerpunt in je leven: De U-bocht van een leven vol ambitie naar een leven vol zingeving, voldoening en geluk.

Deel deze Inspiratiepost: