[INSPIRATIEPOST] Je natuurlijke staat is vreugde, plezier, geluk.

???????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????? ???????? ????????????????????????????, ????????????????????????????, ????????????????????. Zo komen we ter wereld en dat is waar we altijd naar blijven streven. Het leven wordt, vooral in onze jeugd, elk jaar een stuk serieuzer. We zijn altijd op zoek naar vreugde, plezier, geluk, maar we zoeken vaak op de verkeerde plaats. We denken vaak dat geld en zekerheid ons geluk zullen brengen en komen er op latere leeftijd pas achter dat dit niet zo is. Geluk is nu eenmaal te te krijgen, niet voor geld en ook niet gratis. Geluk is iets dat je zelf maakt, van binnenuit.

???????????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????, ???????????????? ???????????????????? ???????????? ????????????????????????. Ons ego vertelt ons dat we gelukkig worden als we maar meer hebben, zijn en doen dan een ander. Dat is een valse belofte, iets dat we gaan begrijpen als we doorkrijgen dat die belofte nooit ingewilligd kan worden. Je kunt niet altijd méér hebben, zijn en doen dan ieder ander.

Twijfel jij inmiddels ook aan die belofte, ben je klaar met zaken als ambitie en ego? ???????????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????? Dan is het tijd voor het grootste #keerpunt in je leven: De U-bocht van een leven vol ambitie naar een leven vol zingeving, voldoening en geluk.

Deel deze Inspiratiepost: