[INSPIRATIEPOST] Je moet een nieuwe manier van denken leren beheersen voordat je een nieuwe manier van “zijn” kunt beheersen.

Alles wat door jou wordt gecreëerd, is het gevolg van jouw denken. Je hele leven zit zo in elkaar. Alles wat je nu hebt, bent en doet, is het gevolg van een idee dat je ooit had. Je kreeg een idee, accepteerde dat, werkte het in gedachten uit, en realiseerde het tenslotte in de realiteit. Zowel het tastbare als het niet tastbare zijn resultaat van jouw denkwijze

Als je iets aan die resultaten wilt veranderen, zal dat wederom moeten beginnen bij jouw denken. Je zult nieuwe ideeën nodig hebben, moeten accepteren en uitwerken en tenslotte moeten realiseren. Zonder nieuwe ideeën onstaan er geen nieuwe resultaten.

Einstein zei ooit: “???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????, ???????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????”
Simpel gezegd: Je kunt geen appeltaart maken met het recept van een cake.

Nou is denken alleen niet genoeg om ideeën te realiseren, maar het is wel het startpunt. Een andere manier van denken levert andere resultaten. Laten we dus beginnen bij het begin. Werk aan de winkel!

Deel deze Inspiratiepost: