[INSPIRATIEPOST] “Je krijgt nooit een droom zonder dat je ook de kracht krijgt om hem uit te laten komen. Je zult er echter voor moeten werken.”

Wat komt eerst, denk je? De kracht om je droom te realiseren of je droom? Ik denk dat het beiden mogelijk is. Mee eens?

Ten eerste, als je een droom krijgt, heb je een voorstelling over hoe iets IS. Niet over hoe iets ooit zal zijn. Dat laatste is namelijk een wens (“Als ik eens rijk was, dan…”). Een droom gaat over het NU, zelfs als dat in jouw gedachten is, terwijl een wens gaat over de toekomst.

Dat houdt in dat je middels een droom de dingen die je nodig hebt zult aantrekken omdat ze in gedachten al bij jou horen. Je zult alles gaan doen, krijgen en worden wat je nodig hebt om die droom in te vullen. Zodra je droomt en bereid bent ervoor te werken, is de kans dat je die droom zult realiseren het allergrootst.

Andersom, als je bezig bent met persoonlijke groei en ontwikkeling, zul je ervaren wat jouw grootste potentieel is, waar je allemaal toe in staat bent. Je zult, om dat potentieel te kunnen benutten, vanzelf de dromen aantrekken die bij dat potentieel horen. Je zult kansen en mogelijkheden gaan zien die je vantevoren als onmogelijk had gedacht. Ook hier zul je aantrekken wat er bij jou en jouw potentieel hoort.

In alle gevallen creëer je een ruimte in jouw leven die ingevuld wil worden. Dit alles gaat geheel volgens de Universele Wet van Vacuüm. Het gebeurt dus geheel vanzelf, volgens de natuur. Het enige dat jij mag doen, is de juiste keuzes maken. Ben je bereid om ervoor te werken, dan kan je mooiste droom werkelijkheid worden…

.

Deel deze Inspiratiepost: