[INSPIRATIEPOST] Je hebt het vaak niet door…

???????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????,
… maar je omgeving wel. Vooral mensen die jou een tijdje niet gezien hebben.

“????????????????! ???????????? ???????????? ???????????? ????????????????????????????????????!”.
Waarop jij zegt: “Hoezo? Ik ben nog steeds dezelfde hoor…”. Herken je dat?

Nou hoop ik wel dat men dat positief bedoelt ????
Dat je in je voordeel bent veranderd.
Dat je bent gegroeid ???????? ????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????, dat soort kwaliteiten dus.

Als je aan jezelf werkt gaat dat vaak ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????. Dus vaak voor jezelf ook ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????, omdat je jezelf natuurlijk elke dag ziet. Toch vormen al die kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen. En die zijn dan wel weer merkbaar voor je omgeving.

Dat betekent niet dat je die verandering zelf niet kunt zien. Het enige wat je hoeft te doen, is af en toe eens achteruit kijken om te zien ???????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????? … en ???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????????.

???????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????? waar je belangrijke gebeurtenissen in schrijft en wat jij daarbij dacht en voelde. Schrijf er elke dag de dingen in waar je dankbaar voor bent en de dingen die je geleerd hebt en anders wilt gaan doen. Het lijkt in eerste instantie misschien vreemd om te doen, maar je kunt er enorme winst voor jezelf mee behalen. Je zult versteld staan als je na een tijd terugleest hoe je een maand, 6 maanden of zelfs een jaar tegen dingen aankeek en hoe je inmiddels bent gegroeid ..

Deel deze Inspiratiepost: