[INSPIRATIEPOST] Je hebt het vaak niet door.

???????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????,
maar je omgeving des te vaker wel.

Vooral mensen die jou een tijdje niet gezien hebben. “????????????????! ???????????? ???????????? ???????????? ????????????????????????????????????!”.
Waarop jij zegt: “Hoezo? Ik ben nog steeds dezelfde hoor..”.
Herken je dat?

Nou hoop ik wel dat men dat positief bedoelt ????
Dat je in je voordeel bent veranderd.
Dat je bent gegroeid ???????? ????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????, dat soort kwaliteiten dus.

Als je aan jezelf werkt gaat dat vaak ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????. Dus vaak voor jezelf ook ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????, omdat je jezelf natuurlijk elke dag ziet. Toch vormen al die kleine stapjes uiteindelijk grote veranderingen. En die zijn dan wel weer merkbaar voor je omgeving.

Dat betekent niet dat je die verandering zelf niet kunt zien. Het enige wat je hoeft te doen, is af en toe eens achteruit kijken om te zien ???????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????? … en ???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????????.

Stel gerust jouw vragen.
Ik help je graag verder!

Deel deze Inspiratiepost: