[INSPIRATIEPOST] Ik wou dat ik je kon vertellen dat het beter wordt, maar HET wordt niet beter. JIJ wordt beter.

Als je wacht tot de omstandigheden gunstig zijn, het weer verbetert, de mensen aardig worden, je baan beter betaalt, je partner meer zijn best gaat doen … weet dan dat je waarschijnlijk nog lang gaat wachten. Om de simpele reden dat je daar geen invloed op hebt. Nul, nada, noppes.

Dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Maar toch blijven veel mensen toch in die “wachtstand” hangen. Dat noemen ze dan “hoop”. Maar het leidt altijd tot frustratie. De dingen gaan nu eenmaal nooit precies zoals jij dat zou willen.

Waar je echter wél invloed op hebt, is hoe jij met die situaties om kunt gaan. Je kunt leren om van iedere situatie het beste te maken. Je kunt besluiten om overal het meeste uit te halen. Niet álles misschien, maar wel het meest.

???????????? ???????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ????????????????.
Wacht je tot HET beter wordt of ga je aan jezelf werken zodat JIJ beter wordt?

???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????????????? ????????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: