[INSPIRATIEPOST] Ik wil niet alleen dingen doen die mijn leven veranderen…

???????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????.
???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????????.

Dingen doen die jouw eigen leven verbeteren, zodat je in je kracht staat om ook anderen te helpen, worden ???????????? ????.???? ???????????????????????????????????????????????? genoemd.

Ze komen voort uit zelfliefde, zelfrespect en zelfzorg.

Dingen doen die het leven van anderen verbeteren, worden ???????????? ????.???? ???????????????????????????????????????????????? genoemd. Deze komen voort uit liefde, respect en dienstbaarheid naar anderen.

Zowel ???????????? ????.???? als ???????????? ????.???? ???????????????????????????????????????????????? zijn belangrijke kenmerken van een leven met zingeving en betekenis.

In zijn boek “The Shift” beschrijft Wayne Dyer de kenmerken van de eerste helft van ieders leven, dat door ambitie gekenmerkt wordt, de signalen die iedereen halverwege zijn leven krijgt dat dit niet de juiste weg is en de tweede helft die in het teken kan staan van de weg naar een zinvol leven met geluk en voldoening. Zoek je (meer) betekenis en zin in jouw leven, dan is dit boek een absolute aanrader!

Deel deze Inspiratiepost: