[INSPIRATIEPOST] Ik los geen problemen op. 

“???????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ????????.
???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????.
???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????..”
– Louise Hay

“???????? ???????????? ???????????? ???????????????????????????????? en ik kan er niks aan doen. Het is me gewoon overkomen, ik had er geen invloed op.” Hoe vaak heb ik dat vroeger wel niet gedacht, met een machteloos gevoel.

“???????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ????????????????” betekende zowel dat ik dat probleem ongewild had gekregen alsook dat het niet kon oplossen.

????????, ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? en die je als een probleem ervaart. De essentie ligt echter in het woord “ervaart”. Heb je al eens gemerkt dat wat jij als probleem ervaart, voor een ander géén probleem is? Zou het kunnen dat jouw ervaring van het “probleem” belangrijker is dan het “probleem” op zich?

???????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? als je dat niet kunt. Je hoeft het alleen maar anders te bekijken en er anders over te denken.

???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????????. Dat is iets waar je wél invloed op hebt. Niet op wat jouw “probleem” veroorzaakt, maar hoe je het ervaart.

???????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????? ???????????? ????????, ???????????????? ???????????????????? ???????????? ???????????? ????????????????. Je leven verandert als je anders leert denken… and yes, you can!

Deel deze Inspiratiepost: