[INSPIRATIEPOST] “Ik had geen idee dat het zijn van je authentieke zelf me zo rijk kon maken als ik ben geworden. Als ik het had geweten, had ik het veel eerder gedaan.” – Oprah Winfrey

Dit is nou zo’n uitspraak waar ik lang over kan denken en praten. Er zit meer diepgang in dan je in eerste instantie zou denken. Een paar hints:
???? authentiek zijn maakt je rijk, niet andersom;
???? rijk zijn heeft niks met geld te maken;
???? wat je nodig hebt komt op je pad zodra je er klaar voor bent (“Als ik het eerder had
geweten”)
???? de eerste stap naar verandering is bewustwording (“Ik had geen idee…”)
???? en zo kan ik nog wel even verder gaan…

Ik kijk zelf graag wat verder dan mijn neus lang is.
Ik graaf graag wat dieper dan het oppervlak.
Dat doe ik door simpelweg vragen te stellen.

???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????.

Want die heb je allang, ergens begraven in jezelf. Je hebt alleen iedereen daar hopen rommel overheen laten storten, die nu eens opgeruimd moet worden. Zodat je weer gaat zien wat je allang weet.

H???????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????????.
Zodra je de antwoorden vindt, kun je de ware oorzaak van je probleem of uitdaging zien en daar wat aan doen. Anders richt je je enkel op bestrijding van symptomen en dat werkt enkel voor de korte termijn. Wil je verandering voor de lange termijn, zoek dan naar de oorzaak en vraag hulp als dat makkelijker is.

???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…
Check https://bit.ly/mm-theshift

Deel deze Inspiratiepost: