[INSPIRATIEPOST] Ik bewonder mensen die ervoor kiezen om te schitteren, zelfs na alle stormen die ze hebben doorgemaakt.

Ik bewonder mensen die ervoor kiezen om te schitteren, zelfs na alle stormen die ze hebben doorgemaakt. Omdat ik zelf de ervaring heb dat het wel degelijk mogelijk is. Niet makkelijk, maar wel mogelijk.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is hulp vragen. Omdat ik het niet alleen hoef te doen. Wel zelf, maar niet alleen.

Er zijn altijd mensen die mijn pad al hebben gelopen, die mijn weg al zijn gegaan. Van hen kan ik veel leren, als ik het maar vraag. En dat blijkt nou net zo moeilijk te zijn: hulp vragen. Omdat we ons vaak niet beseffen dar we hulp nodig hebben. En als we dat wel beseffen, is het accepteren van hulp nog steeds moeilijk.

Toch zijn dat de belangrijkste eerste stappen om verandering in je leven te brengen: bewustwording en acceptatie. Als je ervan bewust bent dat je het niet alleen kunt en je accepteert de hulp die jou geboden wordt, ben je al halverwege.

Deel deze Inspiratiepost: