[INSPIRATIEPOST] Ik bewonder mensen die ervoor kiezen om te schitteren, zelfs na alle stormen die ze hebben doorgemaakt.

Complimentendag is dan wel voorbij, maar complimenten geven mag natuurlijk altijd. Hierbij wil ik dus een compliment geven aan iedereen die, ondanks rampspoed en tegenslag, nog steeds rechtop staat. Omdat ik de ervaring heb dat het wel degelijk mogelijk is. Niet makkelijk, maar wel mogelijk.

???????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????, ???????? ???????????????? ????????????????????????. Omdat ik het niet alleen hoef te doen. Wel zelf, maar niet alleen.

Er zijn altijd mensen die mijn pad al hebben gelopen, die mijn weg al zijn gegaan. Zij hebben kennis, ervaring en inzichten die van waardevol kunnen zijn om mijn eigen weg te vinden. Van hen kan ik veel leren, als ik het maar vraag. En dat blijkt nou net zo moeilijk te zijn: hulp vragen. Omdat we ons vaak niet beseffen dat we hulp nodig hebben. En als we dat wél beseffen, blijkt het accepteren van hulp nog steeds moeilijk.

Toch gekden ook hier de belangrijkste stappen om verandering in je leven te brengen: bewustwording en acceptatie. Als je ervan bewust bent dat je het niet alleen kunt en je accepteert de hulp die jou geboden wordt, ben je al halverwege.

???????????????? ???????? ????????????????????????!
Een ander helpt jou net zo graag als jij dat bij een ander zou doen. Samen kom je verder!

Deel deze Inspiratiepost: