[INSPIRATIEPOST] Ik ben gegroeid uit mijn worstelingen en gebruik de lessen uit mijn ervaringen om anderen te helpen.

Wat ik ook heb gedaan of hoe ver ik ook ben gevallen, ik wil het voorbeeld zijn dat anderen laat zien dat zij die berg ook kunnen overwinnen.

Ik was volledig de weg kwijt en was bereid om iedereen te volgen die me beloofde dat ik op die manier zou komen waar ik moest zijn. Velen deden die belofte maar niemand maakte hem waar. Het eindigde telkens weer met de reactie: “Als je niet weet wat je wilt, kan ik je niet helpen.”

BullShit, zo weet ik nu. Én óf je iemand kunt helpen die niet weet wat hij wil. Het gaat immers niet om WETEN, maar om VOELEN. Het kostte mij echter 5 jaar om dat “the hard way” te ontdekken. Nu help ik er anderen mee en er is niks mooiers dat ik kan doen.

Wat ik geleerd heb?

???? Als je wilt groeien naar de beste versie van jezelf, zet dan die eerste stap.
???? Creëer je eigen pad en focus op de richting die voor jou is bedoeld.
???? Verbind jouw reis niet aan het doel van anderen, maar leer van je eigen keuzes en ervaringen.
???? Wat je ook doet, doe het op je eigen manier.

Dat wil echter niet zeggen dat je het helemaal alleen moet doen. In onbekend gebied is de hulp van een gids zeker welkom. Een gids die het gebied kent en jou kan helpen om je eigen weg te creëren. Dat is nu mijn missie.

Mag ik jouw gids zijn?

Deel deze Inspiratiepost: