[INSPIRATIEPOST] “Ik ben een enorme fan van mensen zien groeien en gezondere, gelukkigere versies van zichzelf te worden.”

Daar word ik nou blij van: Dat iemand ontdekt wat voor potentieel hij heeft en vervolgens leert dat te gebruiken om zijn mooiste leven te creëren.

Mijn drijfveer om te doen wat ik doe, zeg maar mijn ????????????????????????, is dan ook om anderen in staat stellen “de wereld aan te raken”, door te ontdekken “wat je in je hebt” en dat te leren gebruiken. Schitterend gewoon!

Mijn verhaal gaat net zo: Ik had alles waarvan ik dacht dat het mij gelukkig zou maken, maar ik was het niet. Ik miste het belangrijkste wat ik nodig had: een bestaansreden. Ik wist toen nog niet dat ik alles wat ik nodig had om mijn mooiste leven te leven al in mij had. Ik had altijd op de verkeerde plek gezocht…

Ken je dat? Dat je alles hebt maar toch iets mist? Dat alles wat je hebt jou op de een of andere manier toch niet kan bekoren? Dat je je leeg voelt maar niet weet wat je eigenlijk mist?

Zo voelde ik me toen ik eind 2015 mijn burn-out in gleed. Het was het begin van een vijfjarige reis naar een totaal ander leven. Een reis met bergen en dalen, vallen en opstaan, zoeken en vinden.

Pas toen ik helemaal aan de grond zat, zag ik het licht. Ze zeggen wel eens, dat je pas iets nieuws kunt opbouwen als het oude verwoest is. Dat je eerst in stukken moet vallen voordat je die stukken kunt gebruiken voor iets nieuws. Zo is het bij mij ook gegaan. En dus ben ik nu alweer een tijdje aan het “wederopbouwen”. En wauw, wat wordt het mooi…

Ik vertel je er graag meer over.

Deel deze Inspiratiepost: