[INSPIRATIEPOST] Iedereen heeft slechte dagen…

???????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????.
???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ????????.
????????????????????????????. ???????????????? ????????????. ????????????????????. ????????????????????????????????.
???????????????? ???????????????? ???????????????????? ????????.
???????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????.

Wat we vaak een “slechte dag” moemen, is meestal een boodschap dat we onze aandacht op iets anders mogen richten. Liefst op onszelf.
Het zijn vaak de dagen waarop we plannen en verwachtingen hebben en daar zó op gefocust zijn dat we vergeten dat we onze inspanningen regelmatig af moeten wisselen met ontspanning. Als we dat uit het oog verliezen gaan we ongemerkt over grenzen die we eigelijk zouden moeten respecteren, omdat ze ons beschermen tegen uitputting en stress.

Wat we op een “slechte dag” zouden moeten doen, is een stapje terug doen, om het grote geheel in beeld te krijgen. Zodat we zien dat we geen “slechte dag” hebben, maar eerder een dag om te pauzeren en uit te rusten. Een dag waarop we onze reserves mogen aanvullen om de dag erna met vernieuwde frisse energie onze weg te vervolgen. Een dag waarop we dankbaar mogen zijn over wat we al bereikt hebben en hoe ver we al gekomen zijn.

Deel deze Inspiratiepost: