[INSPIRATIEPOST] Het leven op zichzelf heeft geen betekenis. Het leven is een kans om betekenis te CREËREN.

Wat je met je leven doet, mag je zelf beslissen.
Of je er iets zinvol mee doet, is jouw eigen keuze. Iedereen heeft die keuze.

De consequenties van jouw keuzes bepalen of jouw leven betekenis heeft, voor jou en voor anderen. Dat wil zeggen dat verstandige keuzes bijdragen aan de betekenis van jouw leven. En die betekenis vormt uiteindelijk de zingeving in jouw leven. Wil je dat jouw leven ook betekenis en zin heeft? Ga dan op zoek naar jouw persoonlijke visie en missie voor wat je graag wilt bereiken en vind jouw passie.

???????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????? en daar jouw leven mee te vullen!

???????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? in het helpen van anderen om hun visie, missie en passie te vinden. Ik wil mensen in hun kracht zetten, hun potentieel laten ontdekken en hen begeleiden op de weg naar een leven met betekenis en zin. Het geeft mij voldoening om mensen daarin te zien slagen en zingeving, voldoening en geluk in hun leven te zien vinden.

Deel deze Inspiratiepost: