[INSPIRATIEPOST] “Het leven is te kort om je hart niet te volgen. Om niet lief te hebben van wie je wilt houden en niet te vechten voor wat je verdient.” – R.M. Drake

Jouw tijd hier op aarde is beperkt. Dat mag je flauw vinden, maar dat maakt het niet minder waar. Elke minuut die wegtikt op de klok, kan een gewonnen of verloren minuut zijn. De keuze is te alle tijde aan jou.

Leef je bewust, dan weet je dit. Zo niet, dan word je geleefd. Dan wijt je je leven aan zaken als toeval, lot, geluk enzovoort. Dan overkomt het leven jou en moet je maar hopen dat het jou iets positiefs brengt.

Je kunt echter ook in actie komen: van de bijrijdersstoel afkomen, op de bestuurdersstoel plaatsnemen, het stuur vastpakken en zelf bepalen waar jouw leven heen gaat. Je kunt ervan bewust worden dat je wel degelijk invloed hebt op jouw leven. Ja, ook jij kunt dat. Misschien heb je wat hulp nodig, dat is helemaal oké. ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????…

Als je beseft dat je invloed hebt op wat er in je leven gebeurt, besef je ook dat je elke minuut waardevol en nuttig kunt besteden. Voel je hart, dat jou vertelt wat je het liefste wilt. Ontdek het zielsverlangen waarmee je jouw missie en passie in dit leven zult vinden. Bouw jouw persoonlijke visie en ga op reis naar jouw mooiste leven!

Ben je op zoek naar meer informatie over en hulp bij het vinden van jouw weg naar een zinvol leven met voldoening en geluk? Kijk dan eens op https://bit.ly/mm-2021 naar mijn mastermind workshops over dit onderwerp. Velen gingen je al voor, dus vast en zeker kun jij er ook iets mee! En heb je vragen, durf ze dan te stellen. Ik help je graag verder!

Deel deze Inspiratiepost: