[INSPIRATIEPOST] “Het leven gaat niet over het vinden van jezelf. Het leven gaat om het creëren van jezelf.”

“Het leven gaat niet over het vinden van jezelf. Het leven gaat om het creëren van jezelf.”
– George Bernard Shaw

Het is niet dat de ware jou ergens verstopt zit en dat je die moet vinden. Dan kun je lang zoeken. De enige jij die je zult vinden is de jij die je nu in de spiegel ziet. Er zit verder niks verstopt.

Maar… wat je wél kunt zoeken, is alles wat je kunt gebruiken om een betere jij te worden. Alles wat je eigenlijk al hebt maar nog niet gebruikt hebt om je te ontwikkelen en te groeien naar de ware jou. Alles wat je mag gebruiken om de jij te creëren die je kunt zijn.

Het is net als het ontdekken van een talent. Je kunt lang zoeken naar de geweldige pianist die jij zou kunnen zijn, maar het enige wat je zult vinden is je talent om er één te kunnen wórden. Het talent heb je al, en als je dat als basis gebruikt om veel te leren en oefenen kun je de geweldige pianist worden die jij kunt zijn.

Alles wat je nodig hebt om te kunnen groeien naar de beste versie van jezelf zit al in je. Alles wat je nodig hebt om de persoon te creëren die jij kunt zijn zit al in je. Je hoeft er alleen maar naar te zoeken en het vervolgens te gebruiken. Simpeler kan ik het niet maken…

???????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????.

Deel deze Inspiratiepost: