[INSPIRATIEPOST] Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als het je niet kan schelen wie de credits krijgt

Wie het wèl kan schelen, is niet uit op resultaat maar op ????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????, ????????????????????????????????????????????. Deze ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????? ????????????, dat jou aanspoort om altijd te concurreren en méér te zijn, hebben en doen dan een ander en daarvoor beloond te worden. Alleen zó kun je gelukkig worden, herhaalt het ego elke dag.

Ik zeg: “Dat is B.S. !!!” waarbij B.S. staat voor Believe System ofwel een geloofsysteem. Een systeem dat jou heeft doen geloven in iets dat niet waar is. Veelal iets dat je in je jonge jeugd al zo vaak gehoord hebt, dat je het als waarheid bent gaan accepteren. Bedenk maar eens: het begon al toen je klein was en de kadootjes van je verjaardag vergeleek met wat je vriendjes voor hun verjaardag kregen. Denk aan de punten die je op school haalde en vergeleek met andere kinderen. Ga zo maar door.

???????????? ???????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? ???????? ????????????????????????, ???????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????? ???????????????? ???????????? ????è???? ???????????????????????????????? ?????????????????????????

Mijn antwoord: Door je leven zinvol te maken. Door dienstbaarheid en respect voor alles wat leeft bijvoorbeeld. Door elke dag te voelen dat je bijdraagt aan een groter geheel, zonder voor elke bijdrage te moeten worden beloond. ???????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????.

Deel deze Inspiratiepost: