[INSPIRATIEPOST] Het geld dat ik uitgeef zal altijd worden vervangen door meer.

“???????????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ????????????????????”, zei mijn vader altijd.
En dat heeft hij ook gedaan. Een zakenman in hart en nieren, die een succesvolle carrière heeft opgebouwd. Ik vond het verstandig om dat ook te leren, vooral omdat ik destijds geloofde dat ik met geld alles kon kopen wat ik ooit nodig zou hebben.

Inmiddels ben ik een flink stuk wijzer geworden. Je kunt met geld niet ALLES kopen. Maar je kunt er wel een hoop leuke dingen mee doen en het is op zijn minst handig als je er genoeg van hebt.

Wat wèl nog steeds klopt is dat je met geld méér geld kunt maken en dat heeft alles te maken met de Wet van Aantrekking. Die zegt o.a. “waar jij op focust, daar krijg je meer van”. En dat werkt ook met geld, geloof me maar. Tenzij …

Er zit natuurlijk altijd een addertje onder het gras.
Het principe van de Wet van Aantrekking mag dan best simpel zijn (voor iedereen te begrijpen), dat betekent niet dat er mee werken ook eenvoudig is. Maar wél mogelijk en dus kun je dat leren.

De Wet van Aantrekking zegt dat je terugkrijgt wat je uitstraalt en verwacht. Simpel gezegd: Het begint allemaal bij jou. Verwacht je tekort, dan krijg je tekort. Verwacht je overvloed, dan krijg je overvloed. Wat er bij jou verandert, verandert er om je heen. ???????? ???????????????????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????? ????????????????, ???????????????? ???????????? ???????? ????????????????…

Deel deze Inspiratiepost: