[INSPIRATIEPOST] Het beste wat ik ooit heb gedaan…

“???????? ???????????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ????????????????????????, ???????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????? ???????? ????????????, ???????? ???????? ???????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ????????????. ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????, ???????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????? ????????????????????????, ???????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????????.”

Eind 2015 belande ik in een burn-out. Van daaruit ging het nog eens bergaf, toen mijn psychologe een onderliggende depressie ontdekte. Mijn wereld stortte in en ik kwam op het punt waarop wat mij betrof “het licht uit mocht gaan”.

Ik durf daar nu open en eerlijk over te spreken, omdat ik zie dat ik niet de enige ben.
Ik zie mensen die het uiteindelijk, net als ik, gaan redden, maar ik zie ook degenen die het pad volledig zijn kwijtgeraakt. Ze zijn vaak slachtoffers van onwetendheid en zich niet bewust van de kennis om zichzelf te helpen. Ze missen hulp om hun eigen pad te vinden en hun leven tot iets moois te maken. Ze gaan ervan uit dat ze slachtoffer zijn van lot, rampspoed en tegenslag.

Ik weet inmiddels dat het wel degelijk anders kan. Ik vertel er graag over en neem mensen via mijn workshops en coaching mee in mijn kennis, ervaring en inzichten, om ze vervolgens te zien veranderen naar compleet nieuwe mensen.

Het is misschien niet altijd even makkelijk, maar het is zeker wel mógelijk. Ik ben daarvan overtuigd, want ik heb het zelf gedaan.

Deel deze Inspiratiepost: