[INSPIRATIEPOST] Helpt dit bericht jou verder?

Maak er een gewoonte van om jezelf af te vragen:
“Ondersteunt dit het leven dat ik probeer te creëren?”

Dagelijks heb je zo’n 60.000 gedachten door je hoofd schieten en je maakt volgens mij minimaal evenveel keuzes, bewust of onbewust. Al die keuzes hebben gevolgen voor jou en het leen dat je leeft. Sommige keuzes werken in jouw voordeel, sommigen in jouw nadeel. Sommige resultaten gebruik je om je leven op te bouwen, sommige breken helaas weer iets af. Alles tezamen probeer je een leven te creëren dat bij jou past, waar je je goed bij voelt en waar je gelukkig in wordt.

Nou heeft lang niet iedereen een duidelijk beeld van het leven dat hij of zij graag wilt. We weten vaak niet echt wat we willen, meestal weten we alleen wat we niét willen.

Dat hoeft echter geen obstakel te zijn bij het creëren van jouw mooiste leven. Als je zelfs nog maar een vaag idee hebt van wat je met jouw leven wilt, kun je je de bovenstaande vraag al regelmatig stellen: “Ondersteunt dit het leven dat ik probeer te creëren?”.

Bij alles wat je doet bouw je iets op of breek je iets af van jouw mooiste leven.  Bijvoorbeeld:
Zeg “Ja” als je “Ja” bedoelt.
Zeg “Nee” als je “Nee” bedoelt.

Het zijn maar voorbeelden van de vele keuzes die je dagelijks maakt en die je korter bij of verder weg brengen van het leven dat je voor jezelf probeert te creëren.

Elke keuze kun je zien als een splitsing in de weg die jij volgt. De keuze die je maakt bepaalt de richting die je uitgaat. Je hoeft niet eens te weten hoe jouw mooiste leven er precies uitziet, als je maar ???????????????????? dat je de juiste richting volgt.

Richting is belangrijker dan een doel.
De reis is belangrijker dan de bestemming.
Ja, zelfs een reis met omwegen, obstakels en moeilijkheden…

Ben jij klaar voor de start van de reis naar jouw mooiste leven?
Vanaf donderdag 1 september kun je 5 weken lang op donderdagavond deelnemen aan de 5-delige online mastermind workshop met de titel
“The Shift: Van Ambitie naar een Zinvol Leven”.

Kijk op https://bit.ly/mm-theshift voor meer informatie.
Je bent van harte welkom!

Dit is de weg naar jouw authentieke zelf.
Als je meer wilt leren over het worden van jouw authentieke zelf en het leven van een leven met betekenis, waar het vooral gaat om wie je werkelijk bent wat je werkelijk voor leven wilt creëren, dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in deze mastermind workshop.

Wil je alvast een gratis voorproefje?
Kijk dan alvast de film “The Shift” op o.a. Youtube of Vimeo.
Als je hem liever kijkt met Nederlandstalige ondertiteling, kun je voor € 11,99 de DVD bestellen bij  SunshinefortheSoul.com.

Enne … Stel gerust jouw vragen.
Ik help je graag verder!

Deel deze Inspiratiepost: