[INSPIRATIEPOST] Elke keer dat je in de verleiding komt…

???????????????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????????????????, vraag jezelf dan af of je een gevangene van het verleden of een pionier van de toekomst wilt zijn.

Jouw verleden bevindt zich in je comfortzone. Alle keuzes en acties die je daar neemt, zijn gebaseerd op jouw verleden: alles wat je hebt geleerd, ervaren maar ook wat je hebt gelezen, gehoord en gezien van anderen. Je zult er geen oplossingen vinden die je niet al kent.

Aan de horizon, de grens van je comfortzone, zie je echter wel nieuwe oplossingen. Ze liggen helaas in onbekend gebied, ergens in het avontuur verborgen, wachtend om gevonden te worden. Waar je vroeger als kind naar dat avontuur verlangde, onbevreesd en met een open blik, daar deins je nu voor teug. Je kiest liever voor bekend en zeker, ook al vind je er geen oplossing, dan voor onbekend en onzeker, maar met de kans op groei en verbetering.

Wie wil jij zijn: een gevangene van het verleden of een pionier van de toekomst?.

Deel deze Inspiratiepost: