[INSPIRATIEPOST] Denk jij bij investeringen als eerste aan geld?

Dan heb ik een eye-opener voor je:
De meest waardevolle investering die je kunt doen, is jouw tijd, niet jouw geld. Omdat je altijd meer geld kunt krijgen, maar nooit meer tijd.

Jij hebt, net als ieder ander, elke dag 24 uur te besteden. Niet meer, niet minder. Je kunt er ook niet méér van maken. Op = op.

Waar je je tijd aan besteedt is dus vele malen belangrijker dan waar je je geld aan besteedt. Van geld kun je immers wél meer maken.

Als ik mensen informeer over de investering in een coaching traject of workshop, praat ik ook altijd in eerste instantie over tijd, daarna pas over geld. Wanneer iemand niet bereid is om tijd in zichzelf te investeren, hoef ik al niet meer over geld te praten. Het “feest” gaat dan bij voorbaat al niet door.

Wil je écht verandering in je leven, hoe groot of klein dan ook, besef dan dat die verandering vanuit jóu moeten komen, niet vanuit mij. Vanuit jóu betekent ook dat JIJ moet investeren. Jouw tijd, jouw energie, jouw moeite, jouw doorzettingsvermogen, jouw geld. Als je alleen maar focust op geld wil je feitelijk een oplossing kopen en dat gaat niet werken. Ik ben tenminste nog geen winkel tegen gekomen waar ze zoiets verkopen. Jij misschien wel?

Deel deze Inspiratiepost: