[INSPIRATIEPOST] De tijd vliegt, als je lol hebt. Toch?

Eigenlijk hoef je geen lol te hebben. Liefst wél natuurlijk, maar ook zonder lol vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet ben je een jaar verder en kijk je terug op … ja, waarop eigenlijk?

Elk einde van een jaar gaat gepaard met jaaroverzichten en terugblikken. We kijken wat er allemaal gebeurd is en naar wat dat voor (en met) de samenleving heeft gedaan. Dat geldt ook voor jouzelf. 𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗹𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 (𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁) 𝗷𝗼𝘂 𝗴𝗲𝗱𝗮𝗮𝗻?

Je hebt geld verdiend en uitgegeven, je hebt tijd gekregen en besteed, er zijn mensen gekomen en gegaan. Maar wat is er nu van al dat komen en gaan overgebleven? 𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗵𝗲𝘁 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗮𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿?

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗴𝗲𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝗱 𝗶𝗻 𝗯𝗲𝘇𝗶𝘁, salaris, huis, auto, status, aanzien, respect enzovoort? Besef dan goed wat dat gekost heeft en vooral dat je dat ook weer kwijt kunt raken.

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗴𝗲𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝗱 𝗮𝗹𝘀 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻, in voldoening, geluk, bewustzijn, karakter, potentieel enzovoort? Besef dan dat je dit nooit meer kwijt kunt raken omdat het nu deel van jou uitmaakt.

Als je plannen maakt voor het komende jaar, wat ga jij dan doen?
Hint: 𝗗𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗱𝗶𝗲 𝗶𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳.

.

Deel deze Inspiratiepost: