[INSPIRATIEPOST] De Netflix-serie “MANIFEST”

Voor iedereen die zich verdiept in emoties en intuïtie is deze serie uiterst interessant, naast het feit dat hij spannend is.

De mensen in deze serie horen opeens (hun eigen!) stemmen die hen zeggen wat ze moeten doen, waarvan je je zou kunnen voorstellen dat het de stem van hun intuïtie is. Wat interessant is, is dat het precies zo werkt als intuïtie: nooit 100% duidelijk, ruimte voor eigen interpretatie, gericht op zielsgevoel, roept weerstand op m.b.t. ratio, enzovoort. Het is dan ook mooi om te zien hoe mensen verrast zijn, weerstand bieden, maar ook langzamerhand vertrouwen krijgen in de stem van hun intuïtie. Regelmatig spelen echter de felle emoties op die de intuïtie overstemmen en waarop men dan toch weer rationele beslissingen neemt, die achteraf vaak verkeerd blijken.

???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????, ???????????? ???????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????. ???????????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ????????ï???????????????????????????????????????????? ????????????????.

N.B. In België is MANIFEST nog niet op Netflix beschikbaar, maar wel via www.streamz.be.

Deel deze Inspiratiepost: