[INSPIRATIEPOST] De afstand tussen je dromen en de werkelijkheid wordt actie genoemd.

Een droom zonder actie zal altijd een droom blijven.

Een droom ontstaat uit een idee dat je krijgt. Het komt terecht in het bewuste deel van je geest, waar je het kunt uitwerken tot een concept, een helder beeld van wat je graag wilt hebben, zijn of doen. Dat beeld is echter niet genoeg om die droom ook te realiseren. Er moet méér gebeuren dan enkel een idee tot een concept uitwerken. En de enige die kan doen wat daarvoor nodig is, ben jij.

De reis naar realisatie gaat verder door je onderbewustzijn en komt uiteindelijk “uit je handen”. Pas wanneer jouw denken, voelen en doen op één lijn liggen, is er een kans op het gewenste resultaat, ofwel de manifestatie van je droom.

Om je hierbij te helpen, heeft John C. Maxwell een boek geschreven, getiteld “Put your dream to the test”, waarin hij jou 10 essentiële vragen presenteert over de realisatie van jouw droom. Wanneer je op elke vraag volmondig met JA kunt antwoorden, is de kans maximaal dat je je droom kunt verwezenlijken. Waar je (nog) niet met JA kunt antwoorden, geeft hij tips en advies om de juiste acties te ondernemen.

Op basis van de Nederlandstalige versie van zijn boek, “Kan jouw droom werkelijkheid worden?”, geef ik in november een 6-delige online mastermind workshop. Hierin behandel ik het boek en delen we onderling kennis, ervaring en inzichten met elkaar. Je bent welkom om mee te doen! Check https://bit.ly/mm-kjdww voor informatie en aanmelding.

Deel deze Inspiratiepost: